IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 Post By She
  • 1 Post By YiLDiZ

 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2024, 19:50   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Günde 4 bardak çay içerseniz bakın ne oluyor



Birçok kişi güne sıcak bir fincan kahveyle başlamayı tercih ederken, kafein oranı yüksek bazı çayları içmek daha da iyi bir etkiye sahip olabilir. Kahve tutkunu olsanız bile her gün çay içmenin sağlığa o kadar çok faydası var ki, fikrinizi değiştirmeyi düşünebilirsiniz. İşte çay içmenin

DİYABET RİSKİNİZİ AZALTABİLİR

Diyabet hastalarının sayısı her geçen gün artıyor ve tahminlere göre diyabet gelecekte bugün olduğundan daha ciddi bir sağlık sorunu haline gelecek. Bu hastalıkla yaşamak zorlayıcı olabiliyor ancak bunu önlemek için yapabileceğiniz çok şey vardır. Araştırmacılar günde 4 fincan çay içmenin diyabete yakalanma riskini azaltabileceğini söylüyor.

CİLDİNİZE FAYDA SAĞLAYABİLİR


Çay içmek şeker hastalığına yakalanmanızı önleyebileceğinden aynı zamanda bazı rahatsız edici cilt rahatsızlıklarını uzak tutmanıza da yardımcı olabilir. Diyabet cildinizi bakteriyel enfeksiyonlar ve kaşıntı da dahil olmak üzere birçok farklı şekilde etkileyebilir. Her türlü çayı içmek vücudunuz için iyi olsa da yeşil çay özellikle cildiniz için faydalı olabilir. Güçlü antioksidan ve antiinflamatuar özelliklere sahiptir ve akneli, yağlı cildi etkili bir şekilde tedavi ettiği kanıtlanmıştır.

SAÇLARINIZIN DAHA HIZLI UZAMASINA YARDIMCI OLABİLİR

Doğru şampuan ve saç kremini kullanmak hayalinizdeki saçlara kavuşmanıza kesinlikle yardımcı olabilir, ancak günlük olarak çay içmek de aynı derecede faydalı olabilir. Çay, şeker hastalığına yakalanma riskinizi azalttığı için saçlarınızı sağlıklı ve parlak tutmanıza yardımcı olabilir. Diyabet, damarlara zarar verdiğinde vücudunuz gerekli besinleri saç köklerinize düzgün bir şekilde taşıyamaz ve bu da saç sağlığını etkileyebilir.

TIRNAKLARINIZI GÜÇLENDİREBİLİR

Tırnak bakımının farklı yöntemleri olsa da çay içmek en kolay ve en lezzetli yoludur. Tırnaklarınızın mükemmel görünmesini istiyorsanız at kuyruğu çayını mutlaka deneyin. Kafeinsiz sağlıklı bir içecek olmasının yanı sıra tırnaklarınızı daha güçlü ve daha az kırılgan hale getirdiği kanıtlanmıştır.


Alıntı




















GüLbahaR bunu beğendi.
________________

~ E & B ~
 
Alt 03 Ocak 2024, 22:31   #2
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hmmm bir de şeker atmadan icebilsem keşke

She bunu beğendi.
________________






H u z u r . . .
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:23.