IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Sağlık Haberleri Güncel Sağlık Haberleri.

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Keystone

 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Eylül 2021, 09:44   #1
Kayıtlı Üye
Keystone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Mehmet Ceyhan'dan aşı karşıtlarına tepki: Ben hiç maymuna benzeyen, 3-5 kulaklı insan görmedim

Mehmet Ceyhan'dan aşı karşıtlarına tepki: Ben hiç maymuna benzeyen, 3-5 kulaklı insan görmedim




Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, aşı karşıtlarına tepki göstererek, "Bazıları mRNA yazmayı, DNA ne, RNA ne bilmeden insanlara akıl veriyorlar. Aşı insanı maymun yapmıyor ama 2-3 bin kişi Maymunlar Cehennemi filmi ortamında yaşamak istiyor anlaşılan.


Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, aşı karşıtlarına tepki gösterdiği açıklamasında, "Bazıları mRNA yazmayı, DNA ne, RNA ne bilmeden insanlara akıl veriyorlar. Aşı insanı maymun yapmıyor lakin 2-3 bin kişi Maymunlar Cehennemi filmi ortamında yaşamak istiyor anlaşılan. Ama sayınız yetmez, bilginiz yetmez. Bence artık yalan yaymaktan yoruldunuz siz de. Aklın ve bilimin gösterdiği yola girin artık” ifadelerini kullandı.

Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, aşı karşıtlığıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Bu coğrafyada 330 yıldır aşıların yapıldığını, aşıya ruhsat uygulamasının son 15 yıldır olduğunu belirten Ceyhan, aşıların önemini şöyle anlattı:

"Önce ithal izni yetiyordu. Bu pandemi aşısı kadar güvenilir veri de yoktu, bu aşı 5,5 milyar doz yapıldı. Genetik yolla elde edilen aşılar da kullanıldı.

Hatta gelişmiş ülkelerde hücre çekirdeğine giremeyen mRNA aşılarını bırakın, 30-40 yıldır çekirdek içine girebilen DNA aşıları da faz çalışmalarında kullanılıyor.

Ben hiç maymuna benzeyen, 3 kulaklı, 5 kulaklı insan görmedim. Siz gördünüz mü?

Aşılar tersine her yıl dünyada 2,5 milyon kişinin ölümünü engelliyor, sakatlıkları önlüyor ve ülke ekonomisine 7,5 milyar dolar katkıda bulunuyor."

Aşı karşıtlığına tepki gösteren Ceyhan, “Bazıları mRNA yazmayı, DNA ne, RNA ne bilmeden insanlara akıl veriyorlar. Aşı insanı maymun yapmıyor lakin 2-3 bin kişi Maymunlar Cehennemi filmi ortamında yaşamak istiyor anlaşılan. Ama sayınız yetmez, bilginiz yetmez. Bence artık yalan yaymaktan yoruldunuz siz de. Aklın ve bilimin gösterdiği yola girin artık” diye ifade etti.
Otis bunu beğendi.
 
Alt 14 Eylül 2021, 09:52   #2
"The ALpha"
Otis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

aşı olayını şeye benzetebiliriz. benim 1 arkadaşın babası maalesef kanser hastası kemoterapi görüyor ve durumu gayet iyiydi kanser daha 1. aşamada idi fakat kalp krizi geçirince bütün tedaviyi durdurup kalp ilaçları ve tedavisine başladılar. o arada adamın kanser 3. seviyeye yükselmiş şimdi tıpta önceliği ölümcül durumu atlatmaya veriyorlar. aşı ya ben de karşıyım ve bazı yan etkilerini hissediyorum ama yaşlı annem babam var onların sağlığı için aşıya karşı olmama rağmen mecburen gittim 2 doz biontech oldum en önemli şey aciliyettir. trafikte bile ambulans 1 kişiyi kurtaracak itfaiye belki yüzlerce ama öncelik ambulansta... Aşımızı olalım

________________

Ne kadar anlatsan da boş,
Karşındakinin anladığı kadarsın...
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:01.