IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Sağlık Haberleri Güncel Sağlık Haberleri.

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Keystone

 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Eylül 2021, 11:55   #1
Kayıtlı Üye
Keystone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sağlıkta şiddet: İlaç yazmadığını iddia ederek doktora yumruk attı

Sağlıkta şiddet: İlaç yazmadığını iddia ederek doktora yumruk attı




Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, M.Ü. isimli bir şahıs aile sağlığı merkezinde çalışan Doktor Çınar Özdemir'e kendisine ilaç yazmadığını iddia ederek yumruk attı ve odada bulunan eşyalara zarar verdi.




Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, M.Ü. isimli bir şahıs aile sağlığı merkezinde çalışan Doktor Çınar Özdemir'e kendisine ilaç yazmadığını iddia ederek yumruk attı ve odada bulunan eşyalara zarar verdi.
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, aile sağlığı merkezinde görevli doktor Çınar Özdemir, kendisine ilaç yazmadığını iddia eden M.Ü.'nün yumruklu saldırısına uğradı. Doktor Özdemir'in odasında bulunan eşyalara da zarar veren M.Ü, polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, dün saat 12.00 sıralarında Turgutlu 12 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nde meydana geldi. Aile sağlığı merkezine gelen Metin Ü., iddiaya göre doktor Çınar Özdemir’den daha önceden aldığı ve belirli süreler ile verilen ilacı yazmasını talep etti. M.Ü.'nün kullandığı ilaçları kontrol eden Özdemir, ilaç süresinin henüz dolmadığını, yazsa da alamayacağını söyledi.



Bunun üzerine tepki gösteren M.Ü. ile doktor Özdemir arasında tartışma çıktı. Yaşanan gerginlik sırasında M.Ü., Özdemir'e yumrukla saldırdı. Özdemir başına iki darbe alırken, M.Ü. odada bulunan eşyaları da etrafa savurarak zarar verdi.



Saldırgan M.Ü., sağlık merkezinde çalışan diğer personelin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi. Çevredekilerin durumu bildirmesinin ardından da aile sağlığı merkezine polis ekibi sevk edildi. Polis tarafından gözaltına alınan M.Ü., Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde götürüldü. Özdemir’in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Güvenlik kamerası görüntülerinde olayı polislere anlatan Doktor Çınar Özdemir, yumruk aldığı noktaya buz tedavisi uygularken görüldü.
Bitti bunu beğendi.
 
Alt 08 Eylül 2021, 11:56   #2
GameOver
AkGün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

bu cahilik ne zman bitecek

________________

۰۪۫.۪۫۰𝓑𝓪𝔃𝓲 𝓲𝓷𝓼𝓪𝓷𝓵𝓪𝓻 ,𝓫𝓪𝔃𝓮𝓷 𝓲𝓷𝓼𝓪𝓷𝓵𝓪𝓻۰۪۫.۪۫۰
𝑪𝒊𝒌𝒂𝒓 𝒊𝒍𝒊𝒔𝒌𝒊𝒍𝒆𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 , 𝒔𝒂𝒉𝒕𝒆 𝒅𝒐𝒔𝒕𝒍𝒖𝒌𝒍𝒂𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 𝒎𝒊𝒅𝒆𝒎𝒊 𝒃𝒖𝒍𝒂𝒏𝒅𝒊𝒓𝒊𝒚𝒐𝒓

۰۪۫.۪۫۰AkGün۰۪۫.۪۫۰



 
Alt 08 Eylül 2021, 12:02   #3
BiTTi DiYe ÜzüLDüğüM TeK ŞeY SaRjıM🤜🤛
Bitti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ben saglik calisani yada su bu diye sınıflandırma yapmadan soylim şiddette hayir!.....
Soyle bir hastane günümü anlatayim burdan bilen var düşmüştüm ayagim catlamisti agrilar icinde saatlerce doktorun kahve keyfi icin agladim. Ayagima bakarken bile msj yazan bir doktor ve ilaclarimi yazıp yarim yamalak oldugu icin gece saatlerce eczane bulup eli bos dönmemiz de cabası bazen dusunuyorum da o gün baya sabirliydim ben bile o teli kafasinda kirabilirdim bazen insanlar birbirinin sabrını sınar kimi yenik düşer kimi sabreder gecer..
Demek istedigim su anlayış az empati karsindakini dusunerek yapsak ya herseyi

________________


 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:27.