IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Sağlık Haberleri Güncel Sağlık Haberleri.

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Keystone

 
Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 08 Eylül 2021, 11:55   #1
Kayıtlı Üye
Keystone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sağlıkta şiddet: İlaç yazmadığını iddia ederek doktora yumruk attı

Sağlıkta şiddet: İlaç yazmadığını iddia ederek doktora yumruk attı




Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, M.Ü. isimli bir şahıs aile sağlığı merkezinde çalışan Doktor Çınar Özdemir'e kendisine ilaç yazmadığını iddia ederek yumruk attı ve odada bulunan eşyalara zarar verdi.




Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, M.Ü. isimli bir şahıs aile sağlığı merkezinde çalışan Doktor Çınar Özdemir'e kendisine ilaç yazmadığını iddia ederek yumruk attı ve odada bulunan eşyalara zarar verdi.
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, aile sağlığı merkezinde görevli doktor Çınar Özdemir, kendisine ilaç yazmadığını iddia eden M.Ü.'nün yumruklu saldırısına uğradı. Doktor Özdemir'in odasında bulunan eşyalara da zarar veren M.Ü, polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, dün saat 12.00 sıralarında Turgutlu 12 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nde meydana geldi. Aile sağlığı merkezine gelen Metin Ü., iddiaya göre doktor Çınar Özdemir’den daha önceden aldığı ve belirli süreler ile verilen ilacı yazmasını talep etti. M.Ü.'nün kullandığı ilaçları kontrol eden Özdemir, ilaç süresinin henüz dolmadığını, yazsa da alamayacağını söyledi.



Bunun üzerine tepki gösteren M.Ü. ile doktor Özdemir arasında tartışma çıktı. Yaşanan gerginlik sırasında M.Ü., Özdemir'e yumrukla saldırdı. Özdemir başına iki darbe alırken, M.Ü. odada bulunan eşyaları da etrafa savurarak zarar verdi.



Saldırgan M.Ü., sağlık merkezinde çalışan diğer personelin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi. Çevredekilerin durumu bildirmesinin ardından da aile sağlığı merkezine polis ekibi sevk edildi. Polis tarafından gözaltına alınan M.Ü., Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde götürüldü. Özdemir’in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Güvenlik kamerası görüntülerinde olayı polislere anlatan Doktor Çınar Özdemir, yumruk aldığı noktaya buz tedavisi uygularken görüldü.
Bitti bunu beğendi.
 
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:19.