IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Zeynep

 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Ağustos 2021, 17:33   #1
Standart Prp

Platelet Rich Plasma yöntemi kök hücre tedavisi mantığından yola çıkılarak üretilmiş bir tedavidir. PRP yöntemi, saç dökülmesi, kırışıklık, cilt yenileme, yara izi, sivilce izlerin tedavisinde kullanılmaktadır. Tedavinin daha verimli ve etkili olabilmesi için özel kit kullanılmalıdır. PRP tedavisi için kişinin kendi kanı alınır. Kan 8 dakika boyunca dakikada 3000 devirde santrifüj edilir. Santrifüjden sonra DNA aktivasyonu sağlayan özel bir kit ile birleştirilir. Kitle birleştirilerek aktive olmuş lökositler ve trombositler büyüme faktörleri salgılarlar. Büyüme faktörleri kök hücrelerin çoğalmasını ve göçünü tetikler. Böylece PRP Uygulama ile dokuda yenilenme meydana gelir. Yöntemin en büyük avantajı kişinin kendi kanından yapıldığı için alerji riski taşımamasıdır.

PRP Saç Tedavisi

Günlük 100 veya 150 telden fazla dökülme olduğunda ciddiye alınıp tedbir alınması gerekir. PRP Saç Tedavisi ile başarılı sonuçlar elde edilmiştir. Kişinin kendi kanının özel bir işlemden geçirilmesinin ardından uygulama yapılır. İşlem kanın saç köklerini besleyecek ve gelişimini sağlayacak kısımlarını ayırır. Saç tedavisi için gerekli olan trombosit adı verilen kısım alınarak dökülmenin olduğu alana Napaj yöntemi ile enjekte edilir. Bu yöntem estetik amaçlı uygulanmakla birlikte genellikle genetik dökülmelerde etkilidir. Uygulama sırasında hiçbir acı hissedilmez. İz kalmadan 30 dakika içerisinde Plastik Cerrahi tarafında gerçekleştirilen tedavi neticesinde kişi rutin hayatına devam eder. Tedavinin temelinde doku yenilenmesi bulunmaktadır. Yenilenme olduğundan dolayı daha etkili ve kalıcı bir sonuç elde edilir.

PRP ile Cilt Gençleştirme

Yaşlanma sırasında cilt bazı özelliklerini kaybeder. PRP Cilt Gençleştirme tedavisi yapılırken yara tedavisi yapılır gibi cildin kaybettiği özellikleri kazanması sağlanır. Ciltteki hasarı en kısa ve en hızlı şekilde onaracak parça yine kişinin kendi bedeninden elde edilir. Cilt tedavisi yapılırken damarlarımızda dolaşan bu sihirli gücü harekete geçiren bir yöntem olarak PRP kullanılır. Birçok Estetik merkezi tarafından kullanılan PRP yöntemi 2-4 hafta aralıklar ile 3-4 seansta tamamlanır. Cilde kimyasal olmayan tamamen doğal bir ürün enjekte edildiğinden tamamen risksizdir. Gençlik aşısı etkisi gösteren yöntemin ilk seansından itibaren cildin elastikiyetinde artma gözlenir
serCiya bunu beğendi.
________________

El Haset Min-El Mahrum
Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! !
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:30.