IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Rüya Tabirleri Gördüğünüz rüyaların cevapları burada! tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Mayıs 2023, 13:05   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Rüyada Terlik Görmek

Rüyada terlik görmek size mutluluk ve sevinç verecek haberler alacağınıza delalet eder. Terlik rüyası gören kimse sorunlardan uzak, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam sürecek demektir.
Rüyanızda ayağınızda terlik olduğunu görürseniz evin içinde istenmeyen, hoşa gitmeyecek bir olayla karşılaşacağınız rivayet edilir. Terlik görmek birine itaat etmek, boyun eğmek zorunda bırakılacağınıza ve bu durumdan kaçınmak için uyanık ve dikkatli olmanız gerektiğine de işaret eder.
Bekar bir kişiyseniz rüyada birinin size hediye olarak terlik verdiğini görmeniz evleneceğinize yorumlanır. Evli bir bayan birinin kendisine terlik hediye etiğini gördüğünde ise o bayanın eşinin istekleri karşısında boyun eğeceği rivayet edilir.
Rüyada terlik ayrıca hizmetkara, güç ve kudret sahibi olmaya, menfaat ve mala, evin hanımına, yolculuk yapmaya ve rahatlığa da işaret eder.
Rüyada ayağınıza renkli ve hoş görünüşlü terlikler giymiş olarak yürürseniz bolluk ve bereket içinde, sevinçli ve mutlu olacağınız rivayet edilir. Rüyada terlik, yaşanabilecek ufak tefek sıkıntıların da sembolüdür. Fakat çok güzel bir terlik bekar bayanlar için evliliğin yolda olduğuna işaret eder.
Rüyasında ayağında güzel bir terlik olduğunu gören kişinin hafif bir rahatsızlık geçireceği, fakat bu durum uzun sürmeyip kısa zamanda yine işine gücüne bakar hale geleceği rivayet edilir.
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:23.