IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Rüya Tabirleri Gördüğünüz rüyaların cevapları burada! tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Mart 2022, 18:57   #1
Standart Rüyada Adam Öldürmek

Rüyada adam öldürmek kimsenin görmek istemeyeceği rüyalar arasında yer alır. Rüyada adam öldürdüğünü gören rüya sahibi iş ve sosyal hayatta bir takım sıkıntılarla karşılaşacağını dair mesajlar verir. Kişinin rüyasında gördüğü şiddet ve saldırganlık durumları bu şekilde gerçek hayatımda hayatına yansıyacaktır. Hızlı ve sorunlu olarak hareket eden ya da adam olduğunu öldürdüğünü gören kişi çevresinde vereceği zararı işaret eder.

Bu sebeple kişinin kendini sakinleştirmesi gerekmektedir.
Rüyada birini öldürmek rüyasında birini öldürdüğünü gören kişi büyük bir imtihanla karşılaşır. Kişi çevresinde ve yakınlarına karşı zarar vermemek adına öfkesini kontrol altında tutmalıdır. Aksi bir durumda kişi çevresinde büyük bir kayba neden olabilir. Diğer bir yorumda ise rüyada birini öldüren kişi Allah yolundan ayrılacak ve insanlar tarafından onaylanmayan işlerde yer alacaktır.

Herkesi korkutarak para kazanacağı bir işe girer. Rüyada adam öldürmek ile ilgili diğer bir tabir ise olumludur. Kişinin üzüntü ve dertlerinden kurtularak İslam'a yönelmeye ifade eder. Rüyada kendini öldürmek kişinin günahlarından arınacağını ve tövbe etmeye işaretken birini boğazlayarak öldürmek hayırlı mal ve mülke işaret eder.
________________

El Haset Min-El Mahrum
Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! !
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:56.