IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Rüya Tabirleri Gördüğünüz rüyaların cevapları burada! tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Aralık 2021, 09:44   #1
ßen KaßusLar iLe Büyüdüm HayaL Etmek Ne Haddime?
CeZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Rüyada telefonla konuşmak ne anlama gelir? Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak ne anlama gelir?

Rüyada telefonla konuşmak ne anlama gelir? Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak ne demek? Rüyada telefonda konuşmak nedir? Rüyada sevgiliyle telefonda konuşmak neye işarettir? Rüyada cep telefonuyla konuşmak neye yorumlanır?
Rüyada telefonla konuşmak ne anlama gelir? Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak ne demek? Rüyada telefonda konuşmak nedir? Rüyada sevgiliyle telefonda konuşmak neye işarettir? Rüyada cep telefonuyla konuşmak neye yorumlanır?

RÜYADA TELEFONLA KONUŞMAK
Telefonlar artık bizim en yakınımız olmuş durumda. Yanımızdan bir dakika bile ayırmadığımız telefonumuzu, sabah uyandığımızda elimize hemen telefonu alırız gece uyuyana kadar telefonu ancak öyle bırakırız. Rüyada telefonla konuşmak ne anlama gelir? Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak ne demek? Rüyada telefonda konuşmak nedir? Rüyada sevgiliyle telefonda konuşmak neye işarettir? Rüyada cep telefonuyla konuşmak neye yorumlanır?


Telefonlar hayatımızı kolaylaştırıyor ama bir yandanda farketmeden bize en çok zararı yine telefonlar veriyor. Sağlık açısından günde ne kadar az telefonla ilgilenirse radyasyonada o kadar az maruz kalırız. Telefonun sahiplerinin yaşı günümüz şartlarına bakıldığında çok düşmüştür. Uzmanlara göre, aileler kontrollü bir şekilde telefon kullanımı yapmalılar. Peki, rüyada telefonla konuşmak ne anlama gelir? Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak ne demek? Rüyada telefonda konuşmak nedir? Rüyada sevgiliyle telefonda konuşmak neye işarettir? Rüyada cep telefonuyla konuşmak neye yorumlanır? Daha fazla bilgi ve detay için birlikte haberimizi okuyalım...

RÜYADA TELEFONLA KONUŞMAK
Rüyada telefonla konuşmak, rüya sahibinin başına iyi şeyler geleceğine işaret eder. Rüyada gören kişinin çok yakında kısmetli bir haber alacağına yorumlanır. Rüyada telefonla konuşmak, uzaktan bir yakınından yüklü bir şekilde miras kalacağına ve bolluk bereket getirileceğine yorumlanır. Rüyada telefonla konuşan kişi, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına delalet eder.Rüyayı gören kişi, aynı şekilde aile bireylerinden ve çok samimi arkadaşlarından birinin desteğini alarak hayatına yeni bir başlangıç yapacağına ve bu başlangıç rüya sahibine parasal anlamda bereket sağlayacağına yorumlanır. Rüyada telefonla konuşmak genel bir çerçeveyle olumlu ve hayırlara vesile olacağına yorumlanır. Rüya sahibi, rüyasında telefon ile konuştuğunu görüyorsa bireyçok yakın zaman içinde güzel ve hayırlıbir haber alacak demektir. Rüyada telefonla konuşmak, her ne kadar olumlu ve güzel olarak yorumlansa da bu rüyayı gören kişi/sahibinin içinde bulunduğu duruma göre değişiklik gösteriyor. Rüya sahibini telefonda konuşma şekline göre sevemeyeceği bir haber de alabilir. Ama bu haber onu tekrardan ayağa kalmasına yardımcı olacaktır. Bir rüya olma özelliği barındırıyor. Bu haber sonrasında hem maddi hem de manevi bir mutluluk ve olumlu bir haber alıp mutluluk sevinci yaşayacaktır. Bu mutluluğu uzun süre devam edecektir. Kendi çabasına bağlı olarak da kalıcı bir hale gelebilir.

RÜYADA ESKİ SEVGİLİYLE TELEFONDA KONUŞMAK
Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak, pek iyiye yorumlanmaz. Rüya sahibinin kapatamadığı, önündeki fırsatları sürekli kaçırmasına yol açar. Rüyayı gören kişi, kendine yeni bir sayfa açmalı ve yaşadığı bütün olumsuz sıkıntılardan bir an önce kurtulup kendine yeni bir yol çizmeli. Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak, konuştuğunu ve barıştığını gören rüya sahibinin yeni bir aşkın başlangıcı olacağını ve yeni sevgili ile hayırlı ve bereketli bir yola gireceğine işaret eder. Bir rüya olma özelliği barındırıyor. Rüyayı gören kişi, aynı zamanda geçmişi tamamen unutmak, kendine yeni bir başlangıç yapmaya, maddi anlamda yakınlarında destek göreceğine yorumlanır ve manasını da taşımaktadır. Rüyada eski sevgiliyle telefonla konuşmak, rüya sahibinin olumsuz haberler alacağına işaret eder. Bu rüya, rüyayı gören kişiye uzak akrabalarından ve yakın arkadaşlarından birinden yüklü bir miras kalacağı şeklinde de yorumlanır. Rüyasında eski sevgiliyle telefonla konuşan kişi, etkili ve güzel bir şekilde konuşuyorsa yüksek rütbeye ulaşacağı ve mülk sahibi olacağına rivayet edilir. Rüya sahibi eğer ticaret ile uğraşıyorsa işinde büyük isim yapacağına, sanat ile uğraşıyorsa da çok başarılı olup, herkes tarafından bilinen bir ünlü olacağına delalet eder. Eğer bu rüyayı gören kişi memur ya da yönetici ise makamında yükseleceğine ve daha iyi ve hayırlı imkanlara kavuşacağına yorumlanır. Ayrıca bu rüya, rüya sahibinin yakınlarından birinin hastalıkla mücadele eden rüya sahiplerinin kısa süre içerisinde iyileşeceğine tabir edilir.
________________

Aşk]Çok Kısa Unutması Neden Uzun?
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:52.