IRCForumu.ORG   Cilek Chat
sohbetkeyfim


Rüya Tabirleri Gördüğünüz rüyaların cevapları burada! tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Ağustos 2021, 16:53   #1
Kayıtlı Üye
DeLLy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ircforumuicon (1) Rüyada papatya görmek ne anlama gelir?

En beğenilen çiçeklerin başında papatya geliyor. Papatya rüyada sıklıkla görülebilen bir çiçektir. Rüyada papatya görenler papatyanın tabiri nedir merak ediyor. Peki, rüyada papatya görmek ne demektir? Rüyada beyaz papatya görmek nedir? Rüyada satı papatya görmenin tabiri nedir? Rüyada papatya tarlası görmek neye işaret eder? Rüyada papatya bahçesi görmek ne anlama geliyor? Tüm rüya tabirleri haberimizde...
Rüyada en çok görülen çiçeklerden birisi papatyadır. Rüyada papatya görmek genellikle hayırlı olarak yorumlanır. Peki, rüyada papatya görmek neye işaret eder?


RÜYADA PAPATYA GÖRMEK NE ANLAMA GELİYOR?

Rüya tabiri alimlerine göre rüyada papatya görmek oldukça hayırlı bir rüyadır. Rüyada papatya görmek, rüyayı gören kişinin mutlu olacağı bazı olaylar olacağına, kişinin hayatının sakinleşeceğine, huzur ve sukunete erişeceğine işaret etmektedir. Kısacası rüyada papatya görmek kişinin hayatında bazı güzel ve müjdeli haberler alacağına işaret etmektedir. Üstelik bu gelişmeler rüya sahibinin çevresini de etkileyecek denilmiştir. Bazı tabircilere göre rüyada papatya görmek rüyayı gören kişinin iyi niyetli, güzel düşünceli, iyi huylu bir kişi olduğu anlamını taşımaktadır. Rüyada papatya görmek görülen durumlara göre farklı tabir edilir.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:12.