IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Rüya Tabirleri Gördüğünüz rüyaların cevapları burada! tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Gülümse

 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Kasım 2023, 13:16   #1
Editör
Gülümse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Rüyada Uçmak Neye Delalet Eder


Rüyada uçtuğunu görmek, ferahlık ve sevince; uçmak, yolculuğa; baş aşağı uçmak, yolculukta rahat etmeye, işsiz kalmaya; kanatsız olarak uçmak, bir durumdan başka bir duruma geçmeye yahut yer değiştirmeye delalet eder.

Rüyada uçarak göğe yükseldiğini gören kimsenin itibarı çok olur ve insanlar arasında daima güzel bir isimle anılır. Bazı alimlere göre bu rüyanın bazı anlamları vardır. Şöyle ki: rüyada uçarak göğe yükselmek kişinin yüksek bir mevkiye gelmesine, bir topluluğa lider olmasına, yükselmesine, günahlarından kurtulmasına veya hatalarını tekrar etmemesine yorulabilmektedir.

Rüyasında bir yerden başka bir yere uçtuğunu gören kişi hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına delalet eder. Aynı zamanda bütün hayatı boyunca rüya sahibinin tüm isteklerinin yerine geleceği ve maddi manevi önemli kazançlar elde edeceği şeklinde de tabir edilir. Rüyada uçmak hac ve büyüklük demektir. Birini uçarken görmek; kıskançlığa işaret etmektedir. Bazı alimlere göre rüyada uçmanın anlamı hacca gitmek anlamı taşır.

Eğer kişi rüyasında bir evin çatısından başka bir evin çatısına uçarsa bu o kişinin yeni bir izdivaç yapacağına işaret eder. Rüyada hiçbir neden olmaksızın, rüya sahibinin uçmasına vesile olacak her hangi bir faktör bulunmak sızın uçması bir durum ya da hal değişikliği anlamına gelir.
She bunu beğendi.
________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:24.