IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Radyo Extra Sanal Radyoculuk hakkında aradığınız her türlü bilgi, makale ve sunumlara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Kasım 2023, 16:13   #1
Standart 🎶Dünyanın En İyi Dj'i (Armin Van Buuren) 🎶

Dünyanın En İyi Dj'i (Armin Van Buuren)



O dünyanın en ünlü, en popüler dj’lerinden biri. O, Armin Van Buuren. DJ dünyasının nabzını tutan DJ Mag Top 100 DJ Anketinde tam beş kez zirveye yerleşerek, hayranlarının haklı coşkusuna mazhar olmayı başaran bir isim. Eleştirmenlerin ”tam bir mükemmeliyetçi” olarak nitelendirdiği Armin Van Buuren, İstanbul’da Türk hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Biletino Blog’da DJ Armin Van Buuren’i daha yakından tanımaya ne dersin? İşte karşında trance müziğin gelmiş geçmiş en etkili djlerinden Armin Van Buuren!

Armin Van Buuren Kimdir?

Armin Van Buuren, 25 Aralık 1976 tarihinde Güney Hollanda eyaletine bağlı Leiden’de dünyaya gelir. Armin Van Buuren’in çocukluğu, “Hollanda’nın yeşil kalbi” denilen Koudekerk aan de Rijn’de geçer. Ünlü DJ, Leiden’e yakın bu kasabada büyürken, küçük kasaba hayatı ve büyük şehir hayatının tüm olanaklarından yararlanır. Armin Van Buuren, çocukluk yaşamı boyunca müziğe yakın durur. Müzikle ilgili ilk çalışmaları çocuk yaştayken başlayan trance dahisi, bilgisayarda bir basic programı yazar ve bunu müzikle birleştirir. Evli ve iki çocuk sahibi olan Hollandalı müzik fenomeni Amin Van Buuren, başarılarını eşinin ve ailesinin de yanında olmasına bağlıyor.


Armin Van Buuren’in Müzik Kariyeri

Trance müziğin dünyadaki öncülerinden Armin Van Buuren, üniversitede hukuk alanında eğitim alır. Müzikle bağı küçük yaşlarda başlayan ünlü DJ, bir taraftan da stüdyosunda müzik çalışmalarını sürdürür. Eğitiminin son yıllarında da müzik alanında üretim yaparken, hafta sonları kulüplerde çalmaya başlar.

1997 Yılında çıkardığı ilk parçalarından biri olan ”Blue Fear”, Armin Van Buuren’e doğru yolda olduğunun ilk sinyalini de verir. Parça ünlü DJ’in tanınması yolunda iyi bir başlangıç olarak yer bulur. Ama Armin Van Buuer’i küresel başarı dağının zirvesine taşıyan sadece bu değildir. 2014’te ‘This Is What It Feels Like’ ın getirdiği genel başarı ve 56. Grammy Awards ödüllerinde ” Best Dance Recording”i kazanması, DJ’in adını yıldızlar kategorisine yazdırır.

Armin Van Buuren’e haklı olarak ün getiren şeylerden biri de 2018 yılında dj set başında geçirdiği süre. Başarılı DJ, Romanya’nın dünyanın en büyük elektronik müzik festivallerinden kabul edilen Untold Festivali’nde 2018 yılında tam sekiz saat set başında kalır. Bu rekor DJ’in hayranlarının gözünde bir kez daha yıldızlaşmasını sağlar.





Alıntı
________________

Hayvan severlik bir ünvan değildir.İnsan olmanın gereğidir..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:58.