IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Radyo Extra Sanal Radyoculuk hakkında aradığınız her türlü bilgi, makale ve sunumlara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Kasım 2023, 16:03   #1
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart DJ’lerin Başarı Sırları🎶

DJ’lerin Başarı Sırları



İyi müziği herkes sever. Bir dj’in yaptığı da tam olarak budur, yani iyi müzik üretmek. Bir partinin atmosferini en iyi belirleyen şey, dj’in çaldığı müziklerdir. İyi bir dj’in yönettiği bir parti, katılan herkes için unutulmaz anılar arasında yerini alır. DJ’ler müziğin akışını ve kontrolünü yaparken, yeni bir ritim ortaya çıkarabilir. Bu açıdan müzik yapımcısı olarak da nitelendirilirler.

Elektronik müzik dünyasına yaptığı katkılarla adından saygıyla söz ettiren Carl Cox, kendi tarzıyla öne çıkan dj’lerden biri. Cox, üç katlı miksaj uygulamasıyla, elektronik dans müziğinde adeta çığır açıyor. DJ olmak müzik dünyasına katkı sağlamak, insanları eğlendirmek ve kültürler arası ilişkiyi sağlamak için fark yaratmak önemlidir. Tabi bunlar tek başına yeterli değildir. Güçlü medya ilişkileri, popüler platformlarda yer almak, trendleri yakalamak veya trend yaratmak bir DJ’in başarı sırrıdır.

Onlar, dünyanın en iyileri. Müzikleri ve sahne şovlarıyla Dünya’yı dans ettiren dj’ler. David Guetta, Tiesto, Calvin Harris, Avicii, Steve Aoki ve diğerleridir.



Alıntı
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:50.