IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Haziran 2023, 18:07   #1
Kayıtlı Üye
eSaret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ircforumuicon (1) Xbox Games Showcase 2023: Öne çıkan duyurular

Xbox dün akşam Summer Game Fest'te düzenlediği Showcase'de konsollar, Game Pass ve PC'de yılın geri kalanında ve sonrasında bizleri neler beklediğini içeren bir gösteri sundu. İşte öne çıkan bazı duyurular.



FABLE
IT Crowd dizisinden Richard Ayoade'in Dave rolünde oyunda yer aldığı görülürken, aktör fragmanda anlatıcı olarak başrol oynadı. Oyunun ne zaman çıkacağıyla ilgili henüz bir bilgi verilmese de çıkış yaptığı gün Xbox Game Pass'e geleceğini onaylandı.




AVOWED
Oyun geliştirici Obsidiian'ın uzun zamandır beklenen RPG oyunu Avowed'in çıkış tarihi belli oldu. Oyuna ilk bakışımızda mağaraları, örümcekleri, ayıları, büyüleri, kılıç dövüşlerini ve bir sürü fantastik unsuru oyunseverlere gösterdi. Oyun, 2024'te Xbox Series X/S'de Game Pass'e geliyor.




SOUTH OF MIDNIGHT
Geliştirici Compulsion Games, bir sonraki projesi olan South of Midnight'ı duyurdu. Oyun, Game Pass'te Xbox Series X/S'ye ve Steam üzerinden PC'ye çıkış yapacak. Bu aksiyon oyununda modern halk masalında geçen mitosları keşfedecek ve Güney'in gizemli yaratıklarıyla karşılaşacaksınız. Oyunun çıkış tarihi henüz duyurulumasa da çıktığı ilk gün Xbox Game Pass üzerinden erişilebilir olacak.




FORZA MOTORSPORT
Forza Motorsport 7'nin devamı niteliğinde olanbu oyun, yeni nesil grafikleriyle yarışseverleri heyecanlandırıyor. Xbox Showcase'de fragmanı yayınlanan Forza Motorsport, 10 Ekim 2023 tarihinde oyuncular ile buluşmayı hedefliyor.




CLOCKWORK REVOLUTION
Steampunk temalı bu oyun birinci şahıs nişancı (FPS) oyunu gibi görünüyor. Oyunun çıkış tarihi henüz duyurulmadı ancak çıkış yaptığı ilk gün Xbox Game Pass'e gelecek.




SEA OF THIEVES: MONKEY ISLAND
Monkey Island paketini duyuran Sea of Thieves, Karayip Korsanları güncellemesinden sonra oyuna gelen en büyük paketlerden biri olacağı aktarıldı. Lucasfilm Games ile işbirliği içinde oluşturulan Monkey Island, Sea of Thieves maceralarıyla beraber özgün bir hikaye sunacakç




FLIGHT SIMULATOR 2024
Gösteride duyurulan bir başka oyun Microsoft Flight Simulator 2024 oldu. Hava balonuyla geziye katılmanın yanı sıra paraşütle atlama, uçakla yangın söndürme gibi birçok yeni özelliği barındıran oyunun çıkış tam olarak belirtilmese de 2024 yılı içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.




STAR WARS OUTLAWS
Kay Vess'in baş rol karakter olduğu Star Wars Outlaws'da galaktik yer altı dünyasının şimdiye kadar gördüğü en büyük soygunlardan biri gerçekleştirilmeye çalışılacak. Açık dünya olarak çıkacak olan oyun Ubisoft, Lucasfilm Games ve Massive Entertainment ortaklığı ile geliştiriliyor. Oyun, 2024 yılında PC, PlayStation 5 ve Xbox platformları için çıkış yapacak.




CYBERPUNK 2077: PHANTOM LIBERTY
Gösterimde tanıtılan bir başka oyun paketi ise Cyberpunk 2077'nin Phantom Liberty genişletme paketi oldu. Hayranları tarafından merakla beklenen DLC, oyunun geliştiricileri tarafından Dogtown bölgesine inen yeni ABD Başkanı'nı kurtarma görevini en yüksek güç kademelerinden paralı askerlerin acımasız dünyasıyla birleştiren karmaşık bir casusluk ve siyasi entrika hikayesine derin bir dalış olarak tanımlıyor. CD Projekt Red, DLC'nin 26 Eylül'de oyuncular ile buluşacağını aktarırken, paketin yalnızca PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC'ye geleceğini duyurdu. Böylelikle PS4 ve Xbox One konsollarında pakete erişmek mümkün olmayacak. Ayrıca DLC ile beraber Johnny Silverhand rolünü Keanu Reeves'in yeniden üstlendiğini söyleyebiliriz.




STARFIELD
Bethesda Game Studios, Starfield'ın yeni bir fragmanını yayımladı ve oyun içinden bazı görüntüleri paylaştı. Todd Howard, Starfield evreninde 1000'den fazla keşfedilebilir gezegen olacağını belirtti. Her gezegene yürüyerek gidilebilir ve üzerinde gezinilebilir.
Ayrıca uzay temalı bu RPG oyununda uzay geminizi dilediğiniz gibi tasarlayabilecek ve cephaneliklerinizi özelleştirerek savaşabileceksiniz. Oyunun PC ve Xbox'a çıkış tarihi 6 Eylül 2023 olarak belirtildi.

(Alıntı )
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:59.