IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Haziran 2023, 18:00   #1
Kayıtlı Üye
eSaret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ircforumuicon (1) Xbox Series S 1TB duyuruldu: Xbox Series S Türkiye fiyatı ne kadar olacak? Xbox Series S ne zaman çıkacak?

Xbox, Showcase etkinliğinde 1 TB depolama kapasiteli Xbox Series S sürümünü duyurdu. Peki Xbox Series S Türkiye fiyatı ne kadar olacak? Xbox Series S ne zaman çıkacak?



Microsoft, oyunseverlerin merakla tkaip ettiği Showcase etkinliğinde Xbox Series S almayı düşünen ancak 500 GB'lık depolama alanı sebebiyle tereddütleri bulunan kullanıcıları Series S'in 1 TB'lık sürümünü duyurdu.



DEPOLAMA ALANI YÜKSELTİLDİ
Xbox CEO'su Phil Spencer, 1 TB kapasitesi bulunan Xbox Series S'i oyuncular ile tanıştırdı. Depolama alanının yükseltilmesinin yanı sıra siyah renk seçeneğini beraberinde getiren Series S'te donanımsal olarak herhangi bir değişiklik söz konusu değil.






TÜRKİYE FİYATI NASIL OLACAK?
Xbox Series S 1TB'ın çıkış fiyatı 349 dolar olarak belirtildi. Böylelikle vergiler dahil güncel kurla hesaplama yapıldığında 14.450 TL'lik bir rakam ortaya çıkıyor. (Bu fiyat 23,65 Dolar kuru ile hesaplanmıştır farklılık gösterebilir)




NE ZAMAN ÇIKACAK?
Xbox tarafından yapılan açıklamaya göre, 1 TB depolama alanına sahip Xbox Series S'in 1 Eylül'de piyasaya sürülmesi planlanıyor.

( Alıntı )
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:09.