IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Temmuz 2021, 15:13   #1
Standart Meme Estetiği Operasyonları

Meme şekli ve büyüklüğü, kadınların günlük hayatını çok etkiler. Meme estetiği operasyonları meme büyütme, küçültme ve dikleştirme olarak üç başlığa ayrılabilir. Aşırı büyük memeler estetik problemlerin yanı sıra duruş bozuklukları, sırt ağrıları gibi durumlara da neden olabilir. Küçük ya da çeşitli nedenlerle sarkmış olan memeler ise estetik olarak kişiyi rahatsız edebilir ve psikolojiyi olumsuz etkileyebilir.

En sık uygulanan estetik uygulamalardan biri olan meme büyütme operasyonlarında içi sıvı dolu meme protezleri kullanılır. Bu protezlerin en çok tercih edilenleri silikon esaslı olanlardır. Bu operasyonlar kimi zaman her iki memenin de küçük olduğu durumlarda uygulanırken kimi zaman da iki meme arasında ve diğer vücut şekilleriyle simetri sağlamak amacıyla uygulanır.

Meme küçültme operasyonları aşırı büyük meme görüntüsünü estetik olarak iyileştirerek duruş bozukluğu gibi durumların da düzeltilmesini sağlar ve daha konforlu bir yaşam sunar.

Meme dikleştirme operasyonları hem diğer meme operasyonlarıyla beraber hem de tek başlarına yapılabilen operasyonlardır. Zamana bağlı olarak, kilo alıp verme nedeniyle ya da emzirme sonucu sarkan memelerin eski formlarına kavuşturulmaları meme dikleştirme operasyonlarıyla mümkün olur.
________________

El Haset Min-El Mahrum
Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! !
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:46.