IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Ağustos 2021, 17:38   #1
Standart Yüz Gençleştirme

İnsan yaş aldıkça cildinde bazı değişiklikler meydana gelir. Kurulaşma, cildin esnekliğini yitirmesi, cildin incelmesi, kollajen desteğinin azalması yaşlanma ile birlikte görülen en belirgin özelliklerdir.

Yaşanan bu problemlere Yüz Gençleştirme yöntemleri ile çözüm bulunmaktadır. Yüzün ve cildin bozulmasında yer çekiminin, çevresel faktörlerin, genetik özelliklerin etkisi oldukça fazladır.Her insanda kronik yaşlanma görülür. Kronik yaşlanmanın ne kadar hızlı olacağını kişinin genetiği belirlemektedir.

Uzmanların tavsiye ettiği Yüz bakımı yapılarak yaşlanma etkileri bir müddet ertelenebilir. Fakat bakımdan çok daha etkili ve kalıcı farklı yöntemler kullanılmalıdır. Yüz Germe kullanılan bu yöntemlerin en kalıcılarından biridir. Yaşlanma sonucu meydana gelen değişikliklerin cerrahi tedavisine yüz germe denilir. Germe ile ciltteki sarkmış ve gevşemiş doklar eski yerlerine yerleştirilir.

Yüz Gençleştirmedeki Diğer Operasyonlar

Yüz germe ile orta yüz bölgesindeki hacim kayıpları yağ dolguları yapılarak düzeltilir. Böylece daha sıkı ve canlı bir görünüm elde edilir. Yüzün devamı konumunda bulunan boyun bölgesinde de boyun germe işlemi yapılabilir. Tam bir bütünlük sağlanabilmesi için boyun germe ihmal edilmemelidir.

Yapılan bu germe işlemleri neticesinde kişi genç görünmeye başlar. Özel ürünler kullanılarak yapılan yüz soyma işlemiyle çevresel etkilerden veya sivilcelerden kalan izlerin cilt üzerinden arındırılmasına yardımcı olmaktadır. Soyma ile daha temiz, sağlıklı ve genç bir yüz elde edilir.

Ameliyatsız Yüz Gençleştirme Yöntemleri

Cerrahi müdahale olmadan gerçekleştirilen ameliyatsız yüz germe yöntemleri bulunmaktadır. Gelişen teknolojik ve medikal buluşlar neticesinde ameliyat yapılmadan da ameliyata yakın etkilerin gözlendiği yönetmeler ve teknikler vardır. Estetik merkezi uzman hekimi hastanın problemlerini belirler.

Problemlerin çözümünde ameliyatsız işlemler yeterli olacaksa anesteziye girilmeden hemen işlem gerçekleştirilir. Genel anestezi alınmadığından dolayı bu tekniklerin uygulandığı kişi hemen rutin hayatına devam edebilir. Ameliyatsız uygulamaların çoğunluğu cilt ve cilt altı dokuları onararak yaşlanmaya karşı önlem almaktadır. En etkili ve en çok uygulanan ameliyatsız yüz gençleştirme yöntemleri arasında şunlar vardır:

Radio-frekans yüz gençleştirme
Somon DNA, PRP, hyaluronik asit aşı, mezolift ile yüz germe
Lazerlift ile Yüz Germe
Mikro Fokuslu Ultrason ile Yüz Germe
Altın İğne ile Yüz Germe
İple Yüz Germe
Dolgu ile Yüz Germe
Silhouette soft ile yüz germe
________________

El Haset Min-El Mahrum
Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! !
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:13.