IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 Post By Zeynep

 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Ağustos 2021, 17:37   #1
Standart Yüz Estetiği

Yüz estetiği, kişilerin gevşemiş ya da sarkmış olan derisinin alınması ve daha genç bir yüz görünümü elde edilmesidir. Bu estetik yaşlanmayı durdurmaz ancak görünümde büyük bir gençleşme sağlar. Yüz germe estetiği genel amacı hastalara daha genç ve doğal bir yüz kazandırmaktır. Yüz estetiği öncesi ve sonrası fotoğrafları incelendiğinde kişilerdeki büyük değişim görülebilmektedir.

Yüz Estetiği Ameliyatı Riskli Midir?
Yüz estetiği öncesinde genel sağlık durumunun uygun olması gereklidir. Aynı zamanda hastanın operasyondan beklentilerinin gerçekçi olması önemlidir. Hastanın kullandığı zararlı alışkanlıklar ve kronik hastalıklar ameliyat öncesi cerrah tarafından değerlendirilir. Tüm bu değerlendirmeler sonucunda yüz estetiği yapılıp yapılamayacağı belirlenir.

Yüz Estetiği Ameliyatı İle Yüz İfadeniz Ve Gülmeniz Değişir Mi?
Yüz estetiği operasyonunda cilt sarkmaları giderileceği için ve daha genç bir cilt ortaya çıkacağı için yüz ifadesinde elbette bir değişim olacaktır. Ancak profesyonel cerrahlar tarafından yapılan bu yüz estetik ameliyatı işleminde meydana gelen değişimler oldukça yüz güldürücü ve doğal olmaktadır.

Yüz Estetiği Uygulaması Tekrar Gerekir Mi?
Kadın ve erkek yüz estetiği ameliyatı sonrası sonuçlar kişiden kişiye değişmekle birlikte 7-15 yıla kadar kalıcı olabilmektedir. Genellikle tek bir seans uygulanan ve tekrarı gerekmeyen bu operasyonlar sonrası cilt eski halini alsa dahi daha kötü bir durumda görünmemektedir.

Yüz Estetiği Ameliyatı Ağrı Yapar Mı?
Yüz estetiği operasyonu hastane ortamında ve genel anestezi altında yapılmaktadır. Ameliyat süresi genel olarak 2-4 saat arasındadır. Operasyon sonunda ameliyat alanına iki dren koyulur ve bunlar en geç 36 saat sonra çekilir. Hasta işlem sonrasında yüz germe korsesi ile bir hafta geçirmelidir.

Yüz Estetiği Hangi Yaş Aralığında Yapılmalıdır?
Ameliyatsız yüz germe ve yüz germe ameliyatlarında ortalama yaş 40 olarak görülmektedir. 40 yaş altı kişilerde ise boyun, yüz ve dudak kenarlarında sarkma ya da rahatsızlık varsa hekim görüşü ile beraber operasyon yapılabilir.

Yüz Estetiği İle Yüz Sarkmaları Sona Erer Mi?
Yüz estetiği sonrası ciltte oluşan sarkmalar büyük ölçüde tedavi edilip cilt daha genç bir görünüme kavuşur. Ancak bu işlem ciltte oluşacak yeni sarkmaları tedavi etmez yalnızca görünümü düzeltir. Yüz estetiği çeşitleri incelendiğinde, kalıcılık ve verim açısından en avantajlı olanlardan biri yüz estetiğidir.

Yüz Estetiği İle İzsiz Yüz Germe Mucizesi
Ameliyat sonrasında altıncı gün dikişler alınır ve ödem iyileşmeye başlar. Özel bir masaj ile yeni cilt dinamikleşmeye başlar. Ağrı rahatsız edici boyutta değildir ve ilaçlar ile kontrol altına alınabilir. Şişlik ve morluklar ise hızla iyileşip bir ay içinde yok olur.

Yüz Estetiği Ameliyat Sonrasında Cilt Bakımı Yaptırmak İsteyenlere Uyarılar
Yüz estetiği ameliyatı sonrası yüz gerdirme işlemi yapıldığı için cilt aktif hareketlere daha duyarlı hale gelmiştir. Bu nedenle cilt bakımı gibi fazla agresif tedavilerden mümkün olduğunca kaçınılması işlemin kalıcılığını artıracaktır. Ayrıca yüz zayıflatma gibi işlemlerden de uzak durmakta fayda vardır.

Sarkmaların önlenmesi için oldukça etkili bir operasyon olan yüz estetiği fiyatları birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Fiyatlar sabit olmamakla beraber kullanılacak malzemeler, bölgenin durumu vb. etkenlere göre değişmektedir.
serCiya ve Khaos bunu beğendiler.
________________

El Haset Min-El Mahrum
Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! !
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:54.