IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Zeynep

 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Ağustos 2021, 17:36   #1
Standart Yanak Yağı Alımı (Bichectomy)

Popüler estetik algısı zamana göre değişmektedir. Günümüzde ters üçgen ve yuvarlak hatlı yüzler daha çekici ve güzel görülmektedir. Yuvarlak ve dolgun yanaklar ergenlerde oldukça şirin görünmektedir. Fakat yetişkinler tarafından çekici görülmeyen bu hatlar, küçük bir dokunuşa ihtiyaç hissetmektedir. Estetik cerrahi 21.yüzyılın başından beri daha keskin ve kenarlı yüz hatları için çalışmalar yapmaktadır. Hollywood yıldızları başta olmak üzere ülkemizden birçok sanatçı yüz hatlarını keskinleştirmek için Yanaktan Yağ Aldırma işlemini yaptırmaktadır.

Yanaktan alınan yağ sayesinde elmacık kemikleri daha belirgin olmaktadır. Bu uygulamanın yaşayan en popüler temsilcisi Angelia Jolie’dir. Bazı kişiler zayıf bile olsalar yanak yağlarından dolayı yuvarlak yüz hatlarına sahip olduklarından tombul görünürler. Yağ alımı bu tür problemleri kökten çözmektedir.

Yanak İnceltme Ameliyatı (Bişektomi)

Yüzümüzde Masseter ve Buccinator olmak üzere iki tane çiğneme kası bulunmaktadır. İki kas arasında Bichat yağ yastıkçıkları vardır. Bazı kişilerin yanaklarındaki Bichat yağ yastıkçıkları olması gerekenden daha fazladır. Kilo alındığında daha fazla büyüyen bu yağ yastıkçıkları Bichectomy ile alınarak daha hoş bir görüntü elde edilir. Hollywood Yanağı ameliyatı olarak da bilinen Yanak Yağı Alımı operasyonu son zamanlarda ülkemizde oldukça yaygın olarak kullanılmaktadır.

Operasyona girmek isteyen hastaların en az 20-25 yaşından büyük olması gerekir. Çünkü yanak yağları 25 yaşına kadar bir miktar gerileme göstermektedir. Fakat ailenin yanakları genetik olarak tombulsa yaşı beklemeye gerek yoktur. Operasyonun hijyenik ortamında Estetik merkezi tarafından yapılması sağlık açısından oldukça önemlidir.

Bişektomi Yanak İnceltme Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Ameliyata girecek olan hastanın 7 ila 10 gün öncesinden aspirin gibi kan sulandırıcı ilaçları içmemesi gerekir. Yanak yağı eritme uygulaması için ağız içinde enfeksiyonun olmaması çok büyük önem arz eder. Sedasyon veya genel anestezi altında yapılan operasyonda ağız içinde 1 cm’lik bir kesi açılır. Yanaktaki yağ alımı bu kesiden gerçekleştirilir. İşlemden sonra kendiliğinden eriyebilen 1 veya 2 dikiş atılır. Çağdaş Orman, operasyonu 30 ila 45 dakikada bitirmektedir.

İz kalmadan gerçekleştirilen uygulamada açılan kesi 1 hafta içinde tamamen iyileşir. Yanak yağı aldırma fiyatı araştırması yaparken alanında uzman kişiler tercih edilmelidir. Çünkü bu operasyonun geri dönüşü yoktur. Orantısız bir yüzle karşılaşmak istemeyenler doktor ve estetik merkezi seçimini dikkatli yapmalıdır.
serCiya bunu beğendi.
________________

El Haset Min-El Mahrum
Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! !
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:03.