IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Ağustos 2021, 17:35   #1
Standart Terleme Botoksu

Aşırı Terleme İçin Tedavi Var mı?

Terleme, vücudun fizyolojik bir ihtiyacıdır. Vücudumuz vücut ısısı fazla yükseldiğinde, bu ısıyı dengeleyebilmek ve kendisi için en uygun sıcaklığa ulaşabilmek amacıyla terlemeye başlar. Vücut ısısı dengelendiğinde ise terleme sona erer. Fakat bu durum aşırı olarak gerçekleştiğinde, çözülmesi gereken bir sorun olarak karşımıza çıkar.

Aşırı terleme tedavisi
Aslında çok doğal bir fiziksel ihtiyaç olan terleme, fazla olduğunda vücut için zararlı ve tedavi edilmesi gereken bir durum halini alır. Aşırı terleme tedavisi için pek çok alternatif yöntem üretilmiştir. En çok avuç içleri, ayak tabanları ve koltuk altında aşırı terleme ile karşılaşılır. Toplumda oldukça sık rastlanana bir durumdur. Dolayısıyla pek çok tedavi alternatifi de üretilmiştir.

Aşırı Terleme Botoksu
Aşırı terlemenin önüne geçebilmek amacıyla pek çok yöntem uygulanır. Bunlar ilaçlar, losyonlar, iyontoforez tedavisi, botoks ve cerrahi yöntemlerdir. Alternatif yöntemlerden biri olarak terleme botoks enjeksiyonu, sıklıkla kullanılan bir yöntemdir. Bu yöntem ile kişinin ter bezlerinin bulunduğu noktalara gönderilen uyaranlar ile deaktivasyon sağlanır. Yani çok aktif şekilde çalışan ter bezlerinin daha az çalışmasına yardımcı olunur. Bu da aşırı terlemenin önüne geçmeyi sağlar.

Botulinum Toksin olarak da bilinen botoks yaygın olarak kullanılır. Terleme tedavisi botoks ile etkili sonuca ulaşabilmektedir. Özellikle koltuk altı tedavisinde sıkça kullanılır ancak el ve ayaklarda da uygulama sağlanabilir. Uygulama bölgesindeki sinirleri uyararak o bölgedeki sinirler felç edilir, böylece terleme gerçekleşmesinin önüne geçilir.
________________

El Haset Min-El Mahrum
Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! !
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:16.