IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Ağustos 2021, 17:30   #1
Standart Dolgu

Kişinin ifadesini ve imajını belirleyen en değerli gölgesi yüzüdür. Bundan dolayı dolgu daha çok yüz bölgesinde kullanılmaktadır. Yüz dolgusu uygulaması kişinin tercihine ve doktorunun yönlendirmesine bağlı olarak çene dolgusu başta olmak üzere yüzün çeşitli alanlarında kullanılmaktadır. Vücudumuz yılların etkisine fazla dayanamaz. Zaman ile birlikte etkileşime giren çeşitli nedenler bedenimizde bazı estetik sorunlar meydana getirir. Yıllarının etkisiyle yaşlanmak en büyük etken iken genetik bazı özellikler de dolguya ihtiyaç hissedilmesine neden olmaktadır. Yanak çöküklüğü, gözaltındaki çöküklük ve gülme çizgilerinin derin olması kişinin daha yaşlı ve yorgun görünmesini sağlar. Cilt Dolgu Tedavisi ile bu bölgelerde kaybedilen veya olması gereken hacim elde edilerek güzellik elde edilir.

Dolgu Uygulama Alanları

Yılların ve yaşın vücutta meydana getirdiği etkiye kimse engel olamamaktadır. Normal süreçte meydana gelen bu etkiler dolgu maddeleri ile çözüme kavuşmaktadır. Dudak, elmacık kemikleri, göz çevresi başta olmak üzere yüzün birçok alanına dolgu enjekte edilebilmektedir. Dolgu ile burun çevresinde oldukça başarılı sonuçlar gözlenir. Alın ve çene bölgesindeki kemik ve yumuşak dokunun azalan hacmi dolgu maddesi ile telafi edilmektedir. Ameliyat olmak birçok kişinin korkulu rüyası olduğundan ameliyat olmadan zamanı geri almanın adı dolgudur. Dolgu vücudun diğer bölgelerinde de kullanılmaktadır. El güzelliğini sağlamak için de kullanılır. Meme büyütme gibi durumlarda da tercih edilen dolgunun yüzdekinden farklı olması gerekmektedir. Yüzde kullanılan maddeler kalça büyütme konusunda yeterli olmayabilir. Bu konuda kararı verecek olan uzman hekimlerdir. Uzman hekimler vitamin, botoks ve PRP gibi uygulamaları kombine edebilirler.

Dolgu Uygulamasında Dikkat Edilecekler

Gülme çizgileri, çene bölgesi, yanaklar, elmacık kemikleri Estetik yüz alanında en sık tedavi edilen bölgelerdir. Ameliyat olmadan yapılan bir uygulama olmasına rağmen dolgu, yüz şeklinde değişiklikler meydana getirir. Dolgu işlemi hassasiyet gösterilerek yapılmalıdır. Hazır dolguların yerine insanın kendi bedeninden alınan yağlar da estetik merkezi uzman doktorları tarafından yüze enjekte edilebilir. Kavise bağlı yerlerde dolguyu derine periosteumun altına ya da arasına yerleştirmede özen gösterilmelidir. Morarmayı önlemek için yavaşça enjekte edip, özenle yerleştirilmelidir. Bölgeye masaj yapılabilir. Fakat masajın sert olmaması gerekir. Atrofi alanı tamamen doldurulmamalıdır. İnframalar boşluğundaki düzeltme hedefi boşluğun yarısının üçte biridir. İstikrarı sonuç elde edebilmek için fan veya doğrusal çizgi tekniği uygulanmalıdır.
________________

El Haset Min-El Mahrum
Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! !
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:05.