IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Ağustos 2021, 17:22   #1
Standart Alın ve kaş Estetigi

Bakışları, mimikleri ve yüz ifadesini doğrudan etkileyen unsur kaştır. Çatık olmayan kaş, gergin bir alın güzellik ifadesidir. Alın ve kaş estetiği ideal güzelliği yakalamak için uygulanmaktadır. Estetik anlayışına göre ideal kaş, iç taraftaki sınırı burun kenarından yukarıda biten, dış sınırı ise burun kenarının kanadının kenarı ve gözün dış köşesinden geçen çizgide biter. Alın ise normal çizgilerin dışında kırışıklık taşımamalıdır.

Yıllar içerisinde stres, düzensiz yaşam sağlıksız beslenme gibi nedenlerden dolayı zamanla alın ve kaş bölgesinde bazı deformasyonlar oluşur. Alındı cildi gevşer, kaş ve gözün etrafında kırışıklıklar oluşur. Güzel olmadığını düşünen kişiler ameliyatsız alın germe işlemleriyle yılların yorgunluğunu silmek ister. Kaş kaldırma ameliyatı ile de yorgun, kızgın ve üzgün yüz ifadesinden kurtulmak istenir.

Alın ve Kaş Estetiğinde Uygulanan Teknikler
Alın ve kaş estetiğinde uygulanan teknikler şunlardır:

Botoks Uygulaması: Yüzdeki mimik kaslarını geçici olarak fonksiyon dışı bırakan Botoks, Kaş estetiği için daha yoğun kullanılır. Kaşların dış kısmını havaya kaldıran basit ve etkili bir yöntemdir. Kırışıklık tedavisinde kullanılan Botoks’un etkisi 3 veya 4.gün başlar. 10.günde belirginleşir. Etkisi geçici olduğundan 6 ayda bir estetik merkezi doktorları tarafından tekrar edilmesi gerekir.
Askı ile Kaş Kaldırma: Kısa sürede günlük yaşama dönme imkanı sunan bu uygulamada saç içinden ve kaş üzerinde yapılan 3 mm’lik kesiler bulunur. Kesilerden iğneler yardımıyla erimeyen ipler geçirilerek Alın Germe ve kaş kaldırma gerçekleştirilir. Etkisi 8 ila 12 ay süren bu kaş ameliyatı için son zamanlarda özel, ince dikencikli iplikler üretilmiştir. Bu iplikler sayesinde operasyonun etkisi daha uzun sürmektedir.
Alın ve Kaş Estetik Ameliyatı
Kişinin alnındaki çizgiler çok derin ve kaş seviyesi çok düşük veya sarkık ise Plastik cerrahi uzmanı alın germe, kaş kaldırma ve şakak germe işlemlerini ayrı ayrı veya birlikte uygulamaya karar verebilir. Estetik alın Germe yani frontal lift; her iki şakağı ve alın bölgesini kapsayan ve kaş kaldırmayı da içeren bir operasyondur. Klasik ve endoskopik olmak üzere iki şekilde uygulanır.

Kişinin yalnızca kaş ucu düşükse lateral kaş kaldırma kaş kaldırma ameliyatı yeterli olur. Operasyonda saçlı deri içinden birkaç santimlik kesiler yapılır. Kesilerden girilip kaşın kuyruk bölümü serbestleştirilir. Daha yüksek noktaya tespit edilerek kaş uçları kaldırılır.
________________

El Haset Min-El Mahrum
Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! !
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:09.