IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Nisan 2024, 11:59   #1
Standart The Rogue Prince of Persia Duyuruldu



Ubisoft, Triple-i Initiative etkinliğinde Evil Empire tarafından geliştirilen ve bu ay piyasaya sürülecek olan The Rogue Prince of Persia oyununu duyurdu. Evil Empire’ın Dead Cells’in gelişimini üstlenen stüdyo olduğunu bu noktada hatırlatalım.

“Prens’e yeni bir bakış” sunan bu oyunda oyuncular, istilacı bir Hun kuvvetine ve kara büyü kullanan bir şamana karşı çıkıyor. Prens her savaşmaya başladığında özel bir “Bola” onu güvenli bir yerde canlandıracak. Her ölümde, tüm seviye, işleri taze tutmak için prosedür teknolojisi kullanılarak yeniden oluşturulacak.

Oyunda hızlı tempolu platform oluşturma ve pürüzsüz ama ayrıntılı dövüşlere yoğun bir şekilde odaklanılıyor. Prens saldırılarını geliştirmek ve yeni rotalar bulmak için duvardan koşuyor. Çift bıçaklardan yaylardan kalkanlara ve kancalara kadar her şey oyuncular için silah olarak mevcut olacak.

The Rogue Prince of Persia çok yakında Steam Erken Erişim‘de çıkacak. Hayranlar, daha sonra planlanan “hikaye içeriği, seviyeler ve diğer oyun öğeleri” ile başlığın genişletilmesi için daha fazla güncelleme ile 14 Mayıs’tan itibaren roguelike oyuna başlayabilecekler. Oyun, 1.0 lansmanı geldiğinde muhtemelen diğer platformlara da çıkacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:26.