30 Temmuz 2021, 00:49 | #1 |
VişneLi Parfe Tarifi
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler: 400 ml. krema 5 yemek kaşığı pudra şekeri 1,5 paket petibör bisküvi 1 yemek kaşığı parça çikolata 2 yemek çiğ badem(doğranmış) 1 su bardağı vişne (çekirdekleri çıkartılmış) 3 yemek kaşığı Antep fıstığı içi(üzeri için) Böyle doyurucu ve renkli bir menünün sonuna da şöyle mevsime yakışır ferah bir tatlı yakışır dedik, mis gibi bir parfe hazırladık. 10 dakikada hazır! Nasıl Yapılır? Bir kaseye krema ve pudra şekerini aktarıp 3 dakika kadar güzelce çırpın. Parçaladığınız bisküvileri de karışıma ekleyip dikkatlice karıştırın. Son olarak parça çikolata, vişne ve doğradığınız çiğ bademleri de ekleyip karıştırın. Hazırladığınız bu karışımı streç filmle kapladığınız dikdörtgen kek kalıbına yerleştirin. Üzerini kapatıp buzlukta 5 saat kadar donmasını bekleyin. Bu pratik parfeyi servis zamanından 5 dakika önce buzluktan çıkarın, üzerindeki streç filmi kaldırıp servis tabağına ters bir şekilde yerleştirin. Üzerine Antep fıstığı serpiştirerek servis edebilirsiniz. Ellerinize sağlık!
________________
Bir Defa Aldatan Kisiyi Affedersen, Seni Yine Kullanir;
Çünkü Ihanet Bir Ruh Hali Degil, Karakterin Dökülüş Biçimidir. |
|
|
30 Temmuz 2021, 00:55 | #2 |
Yedim ama sevmedimmis:
________________
|
|
|
Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
|
|