IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Oyun Dünyası Oyunlar ile alakalı her şeye bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Haziran 2023, 17:56   #1
Kayıtlı Üye
eSaret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ircforumuicon (1) CS2 ne zaman çıkacak 2023? ( Counter Strike 2 ne zaman çıkacak?)

Geçtiğimiz Nisan ayında tanıtılan Counter Strike Global Offenssive 2'nin oyunseverler tarafından ne zaman çıkacağı merak ediliyor. Peki Counter Strike Global Offenssive 2 ne zaman çıkacak 2023? İşte Counter Strike 2 (CS GO 2) hakkında tüm bilinenler.



Milyonlarca oyuncunun yıllardır oynadığı birincil şahıs oyunu Counter Strike, oyundaki haritaları tutarak grafiklerinde ciddi iyileştirmelere giderek yeni oyunun hazırlıklarını sürdürüyor.



HATALAR TESPİT EDİLİP DÜZELTİLİYOR
Şu anda Beta sürümünde olan oyunu, seçilen beta oyuncuları oynayabiliyor. Oyuncular hata gördükleri zaman yetkililere bildiriyor, böylelikle oyun genel çıkış yapmadan önce hatalar tespit edilip düzeltiliyor.




ALDIĞINI İADE EDEBİLİRSİN
Oyunun resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Yanlış şeyi mi aldın? Farklı bir silah, zırh veya el bombası mı almak istiyorsunuz? Satın aldığınız ürünü geri satın ve satın alma süresi boyunca tekrar istediğiniz şeyi satın alın." ifadeleriyle CS:GO'da yanlış alınan ekipmanların iade edilememesi Counter Strike 2'de olmayacağı duyuruldu.




SİS DAĞILACAK
Counter Strike 2'de Sis, artık oyun içindeki diğer şeylerle etkileşime geçebiliyor ve bu da yeni fırsatlara zemin hazırlıyor. Mermiler ve patlayıcı el bombalarıyla sisi kısa süreliğine dağıtarak bir görüş alanı oluşturabilir ya da sisin kapladığı alanı farklı bir yöne doğru ittirebileceksiniz. Böylelikle sis içerisindeki çatışmalarda rakibinizi görmek kolaylaşacak.




OVERPASS
İşte CS GO'da bulunan haritaların yapılan grafik iyileştirmeleri sonrası Counter Strike 2'deki görünümü.




NUKE



DUST 2

ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU
Henüz geliştirme aşamasında olan Counter Strike 2'nin çıkış tarihi net olarak bilinmese de oyunun resmi sitesinde yer alan ibareye göre 2023 yazında piyasaya sürüleceği ifade edildi.

DAHASI GELECEK
Son olarak Counter Strike'ın resmi sitesinden yapılan açıklamada; daha fazla bilgi ve detayın hayranlar ile paylaşılacağı ifade edildi.

( Alıntı )
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:26.