IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Oyun Dünyası Oyunlar ile alakalı her şeye bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Nisan 2024, 12:10   #1
Standart Ghostrunner, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu



Epic Games Store tarafından oyunculara bu hafta Ghostrunner oyunu ücretsiz olarak sunuluyor. 169 TL değerindeki oyun, geçtiğimiz haftanın oyunları olan The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition ve Thief’in yerini almış durumda.

One More Level ile 3D Realms’in geliştirdiği ve 505 Games’in Ekim 2020’de yayınladığı Ghostrunner, acımasız ve devasa bir siberpunk yapısında geçen yıldırım hızında aksiyonla dolu sağlam bir FPP oyunu. Oyunda dünyanın sonunu getiren bir afetten sonra insanlığın son sığınağı olan Dharma Kulesi’ne tırmanacak, en alttan en üste çıkacak, zalim Anahtarcıyla yüzleşecek ve intikamınızı alacaksınız.

Oyunun sayfasındaki açıklaması şu şekilde: “Ghostrunner tek oyunculu benzersiz bir deneyim sunar: Hızlı tempolu bir oyun, şiddet içeren bir savaş ve bilim kurguyu kıyamet sonrası temalarla bir araya getiren orijinal bir ortam. Bu oyun, zaten sona ermiş bir dünyanın ve hayatta kalmak için savaşan sakinlerinin hikayesini anlatır.”

Oyunu 18 Nisan saat 18:00’e kadar hiçbir ücret ödemeden kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Gelecek haftanın oyunları ise The Big Con ve Town of Salem 2 olacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:04.