IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Oyun Dünyası Oyunlar ile alakalı her şeye bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Nisan 2024, 10:50   #1
Standart Star Wars Outlaws Çıkış Tarihi Belli Oldu



Ubisoft tarafından Star Wars Outlaws için yeni bir hikaye fragmanının yayınlanması ile birlikte oyunun çıkış tarihi de açıklandı. Yeni fragman, çok uzak bir galakside birlikte çalışacağınız çeşitli kaçakçıları ve hırsızları ön plana çıkarıyor. Oyun, geliştirici Massive Entertainment’ın Snowdrop motorunu kullanıyor.

Oyunda yeraltı dünyasının sakinleri için çeşitli işleri tamamlayarak özgürlüğünü kazanmaya çalışan Kay Vess adında bir kurumsak olarak oynuyorsunuz. Fragmanda Jabba the Hutt, karbonit içinde donmuş Han Solo ve daha birçok sürprizi görmeniz mümkün.

Oyunun açıklaması şu şekilde: “The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi’daki olayların arasında geçen, dünyanın ilk açık dünya Star Wars™ oyununu deneyimleyin. Galaksinin dört bir yanındaki birbirinden ikonik ve yeni gezegeni keşfedin. Özgürlüğünün peşinde koşan ve yeni bir hayata başlamanın yollarını arayan, yükselen bir kurumsak olan Kay Vess ve yoldaşı Nix ile tüm riskleri göze alın. Galaksinin en çok arananları arasındaki yerinizi alırken savaşarak, çalarak ve kurnazlık yaparak galaksinin suç örgütlerini alt edin.”

Star Wars Outlaws şu anda PlayStation 5, Xbox Series X/S, Amazon Luna ve PC platformları için ön siparişe sunulmuş durumda. Ön sipariş verenler süratçi için bir kozmetik paketi ve yıldız gemisi The Trailblazer için bir kozmetik içeren Kessel Runner Bonus Pack’e sahip olacak. Ek olarak Gold Edition ve Ultimate Edition olmak üzere daha fazla bonus sunan seçenekler de mevcut.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:37.