IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Oyun Dünyası Oyunlar ile alakalı her şeye bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Nisan 2024, 21:32   #1
GameOver
AkGün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Fortnite, bir efsane seriyle daha iş birliği yapıyor




Fortnite, oyuna sevilen animasyon dizisi Avatar: Son Hava Bükücü karakterlerini ve dünyasını getirecek ve böylelikle Fornite bir kez daha popüler kültürün merkezi olduğunu kanıtlayacak. Twitter’daki bir gönderide duyurulan bu işbirliği, Fortnite hayranlarını oldukça heyecanlandırdı ve Avatar evreninin Fortnite dünyasına girişi büyük bir ilgiyle karşılandı.

Avatar: Son Hava Bükücü karakterleri Fortnite ’ta
Oyun içi mağazada, Avatar: Son Hava Bükücünün ana karakterlerinden bazılarının kostümleri ve aksesuarları yer alacak. İlginç bir şekilde dizinin ana karakteri olan Aang’in hemen satın alınabilir olmayacağı belirtildi. Bunun yerine, Aang’in daha sonraki bir tarihte bir etkinlik geçidi kapsamında oyuna ekleneceği söylendi.

Katara, Toph ve Zuko gibi ana karakterlerin yanı sıra, Avatar: Korra’nın Efsanesi’nin baş karakteri de oyunun bir parçası olacak. Oyuncular, bu karakterlerin kostümlerine satın alarak ulaşabilecekler.

Epic Games, bu yeni karakterler için özel kostüm paketlerinin yanı sıra, oyun içi etkinlikler ve görevler de sunacak. Bu etkinlikler, oyunculara ödüller kazanma ve Avatar evreninin derinliklerine daha da dalmaları için fırsatlar sunacak. Ayrıca, Avatar: Son Havabükücü’nün efsanevi sahnelerini ve anlarını içeren özel etkinlikler de bekleniyor.

İlk etkinlik olan Avatar: Elements, 12 Nisan tarihinde başlayacak. Fortnite, son zamanlarda birçok farklı film, dizi ve müzik sanatçısı ile işbirlikleri yaparak oyuncularına sürekli yeni ve heyecan verici içerikler sunmaya devam ediyor.


Alıntı
________________

۰۪۫.۪۫۰𝓑𝓪𝔃𝓲 𝓲𝓷𝓼𝓪𝓷𝓵𝓪𝓻 ,𝓫𝓪𝔃𝓮𝓷 𝓲𝓷𝓼𝓪𝓷𝓵𝓪𝓻۰۪۫.۪۫۰
𝑪𝒊𝒌𝒂𝒓 𝒊𝒍𝒊𝒔𝒌𝒊𝒍𝒆𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 , 𝒔𝒂𝒉𝒕𝒆 𝒅𝒐𝒔𝒕𝒍𝒖𝒌𝒍𝒂𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 𝒎𝒊𝒅𝒆𝒎𝒊 𝒃𝒖𝒍𝒂𝒏𝒅𝒊𝒓𝒊𝒚𝒐𝒓

۰۪۫.۪۫۰AkGün۰۪۫.۪۫۰



 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:16.