IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Oyun Dünyası Oyunlar ile alakalı her şeye bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Nisan 2024, 08:38   #1
Standart Lenovo Legion Go 2 Taşınabilir Cihazını Piyasaya Sürmeyi Planlıyor



Lenovo Legion Go

Lenovo’nun APAC Oyun Kategorisi Yöneticisi Clifford Chong, Legion Go 2 el bilgisayarının planlandığını doğruladı. Lenovo Innovate 2024 konferansı Tayland’ın Bangkok kentinde gerçekleşti ve ağırlıklı olarak dizüstü bilgisayar pazarına odaklandı. Ancak katılımcılar, Lenovo Legion serisinin geleceği ve diğer pazar segmentleri dahil olmak üzere diğer konuları da tartışma şansına sahip oldu. Ortaya çıkan konulardan biri de Legion Go el cihazının yeni bir versiyonunun olasılığıydı.

Legion Go, çıkarılabilir kontrolcü ve 2,5K yüksek çözünürlükte 8,8 inç ekrana sahip, üst düzey bir el tipi taşınabilir cihaz. Cihaz ROG Ally’den birkaç ay sonra piyasaya sürüldü ve daha büyük ekran, daha uzun pil ömrü ve daha fazla esneklik sunması nedeniyle oyuncular arasında popüler hale geldi. İlginç bir şekilde Legion Go, MSI Claw’ın yetersiz kaldığı noktada başarılı oldu. ROG Ally ile benzer fiziksel özelliklere sahip olmasına rağmen Claw, daha düşük GPU performansına sahipti.

Doğal olarak oyuncular, Lenovo’nun Legion Go el bilgisayarının yeni versiyonunu piyasaya sürmeyi planlayıp planlamadığını ve ne zaman planladığını merak ediyordu. Lenovo’nun APAC Oyun Kategorisi Yöneticisi Clifford Chong, Legion Go 2 el bilgisayarını duyurdu. Clifford ürünün özelliklerinin ayrıntılarından veya piyasaya sürülme tarihinden bahsetmedi. Ancak el bilgisayarının AMD Zen5 & RDNA3.5 mimariye sahip olacağını belirtti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________





 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:20.