IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Oyun Dünyası Oyunlar ile alakalı her şeye bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Nisan 2024, 17:50   #1
Standart AMD FSR 3 Yakında Immortals of Aveum Oyununun Konsol Sürümünde Kullanılacak



Bağımsız bir geliştirici olan Ascendant Studios, altı aydan uzun bir süre önce, AMD FSR 3 adlı teknolojiyi Immortals of Aveum oyununun konsol versiyonlarına getirme sözünü vermişti. Eğer bilmiyorsanız bu teknoloji video oyunlarında genel görsel deneyimini iyileştirmeye yardımcı olan kareler oluşturmak için kullanılır. Daha önce hiçbir konsol oyunu bu kare oluşturma teknolojisini içermemişti dolayısıyla bu dünyada bir ilk olacak.

Konuyla ilgili uzun bir sessizlik döneminin ardından Ascendant Studios yakın zamanda Eurogamer’s Digital Foundry’ye sadece birkaç hafta içinde bir yama (sürüm 1.0.6.4) yayınlayacaklarını bildirdi. Bu yama konsollar için AMD FSR 3 kare oluşturma bileşenini içerecek. Ascendant Studios, bu yeni özelliği geliştirmek için temel oyunun geliştirilmesinde de rol oynayan Enduring Games ile iş birliği yaptı. Enduring Games’in platform ve ortak geliştirme projeleri konusunda güçlü bir geçmişi var.

Bazı dikkate değer örnekler arasında PlayStation 5 için Demon’s Souls, PlayStation 5 ve Epic Games Store için Godfall, Nintendo Switch, PlayStation ve Xbox platformları için Knockout City, Borderlands 3 ve Tiny Tina’s Wonderlands için çapraz platform oyun güncellemesi yer alıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________





 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:01.