IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Nisan 2023, 15:21   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yeni Dacia Duster, Bursa'da üretilebilir!

Oyak Renault'dan büyük bir hamle daha.


Yaklaşık iki yıl kadar önce, siz okuyucularımız ile şu makaleyi paylaşmıştık. Dacia'nın basın toplantısı esnasında "elektrikli modelin" Türkiye'de üretilebileceğinin sinyallerini vermişti. Şimdi ise net bir açıklama gelmiş gibi görünüyor.

Emre Özpeynirci'nin haberine göre Oyak Renault, Dacia Duster'ın yeni neslini üretmek için kolları sıvamış durumda. Henüz Fransız üreticiden resmi bir açıklama gelmemiş olsa da ilerleyen günlerde bu duyurunun yapılmasını bekliyoruz.

Özpeynirci'nin haberine göre Oyak Renault, Bursa'daki tesisinin üretim kapasitesini de bu kapsamda artırmayı hedefliyor. Toplam üretim kapasitesi 500.000 adede ulaşacak tesiste, 200.000 adet Duster üretilmesi bekleniyor. Kalan 300.000'lik bölüm ise Renault Clio ve Mitsubishi Colt'lardan oluşacak.

Dacia Duster'ın Avrupa'da da çok iyi bir yıl geçirdiğini söyleyelim. Geçtiğimiz yıl kompakt sınıfında en çok satan 9. model olan Duster, toplamda 149.648 adetlik satış gerçekleştirdi. Duster'ın satışları 2021 yılına oranla yüzde 2 artmış durumda.
Duster'ın yeni neslinin ise önümüzdeki yıl gelmesi bekleniyor. 2022 yılında sadece Avrupa'da 573.800 adet satış gerçekleştiren Romanyalı üretici, yeni nesil Duster ile de bu başarısını tekrar etmeyi hedefleyecek

motors1
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:34.