IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By CeReN

 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Haziran 2022, 11:45   #1
Webmaster
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Rot Ayari Nasil Yapilir?

Rot ayari aracinizi surerken daha guvenli bir surus deneyimi yasamaniz icin kesinlikle onemli bir ayardir. Rot ayari, aracin direksiyonu herhangi bir yone cevrildiginde tekerleklerin de ayni yonde donmesini saglayan ayardir. Dolayisiyla rot sayesinde araciniz da direksiyonun cevrildigi dogrultuda hareketini gerceklestirir. Eger aracinizin rot ayari bozulmussa ani frenlemelerde arac saga veya sola dogru cekilebilir. Jant ve lastikleriniz olmasi gereken sure zarfindan daha erken eskir. Ayrica aracinizla 120-130 km/h gibi yuksek hizlara ciktiginizda direksiyonunuz titreyebilir ve arac yoldan cikacakmis gibi hissedebilirsiniz. Bu gibi sorunlarla karsilasmamak icin duzenli olarak rot ayarinin kontrol edilmesi sarttir. Otopratik bunyesinde bulunan deneyimli ve uzman calisanlar aracinizin rot ayarini en dogru ve guvenilir bir sekilde yapmak icin hazirlardir. Otopratik calisanlari musteriyi araca uygulanan islemler hakkinda sozlu ve yazili olmak uzere tum seffafligi ile bilgilendirir. Surus guvenliginizde buyuk bir yere sahip olan rot ayarini ihmal etmemekte fayda var. Siz de hizli bir sekilde rot ayari ve daha bircok onarim hizmeti icin yardim almak istiyorsaniz, zamaninizdan tasarruf etmek icin Otopratik web sitesinden hizli bir sekilde randevunuzu olusturabilirsiniz.

Rot Ayari Nasil Yapilir?
Aracinizin kendi direksiyon kontrolunuz disinda saga veya sola dogru hareketler yapmasi, rot ayarinizin ciddi derecede bozulmus olmasi sonucunda aracinizda savrulma gibi buyuk sIkintilar yasanabilir. Guvenli bir surus deneyimi yasamak icin, Otopratik servislerinden yardim alarak, aracinizin rot ayarini en guvenli bir sekilde yaptirabilirsiniz.

Rot ayari, alaninda deneyimli ve uzman kisilerce eksIksiz ve hatasiz bir sekilde yapilmasi gereken onemli bir ayardir. Ayarin yapilmaya baslanmasi icin oncelikle aracin rot ayarinin yapilacagi onarim alanina cekilmesi gerekir. Rot ayarinin sIkintisinin tam olarak nerede oldugu tespit edildikten sonra onarima baslamak icin arac bir bilgisayara baglanir. Bu bilgisayar sayesinde rot ayarinin ne kadar bozuk oldugu ve dogru bir sekilde ayarlanmasi cok daha pratik ve hatasiz bir sekilde gerceklesir. Aracin rot ayari saglanirken, her iki tekerlegin birbiri ile ayni dogrultuda hareketi saglandiktan sonra rot ayari basarili bir sekilde tamamlanmis olur. Aracinizin rot ayari guvenli ve dogru bir sekilde saglandiktan sonra, aracinizi eskisi gibi konforlu bir sekilde surmeye devam edebilirsiniz.



ALİNTİ ~
ESinti bunu beğendi.
________________

Bizde MutSuz Olalim ~
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:50.