IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Kasım 2022, 23:53   #1
Kayıtlı Üye
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Mini elektrikli araç Silence S04 Türkiye'ye geliyor



Bir yıl önce tanıtılan ve değiştirilebilir pilleriyle dikkatleri üzerine çeken küçük elektrikli araç Silence S04, ülkemizde satışa sunulacak.

Son zamanlarda elektrikli araç pazarında mini modeller dikkat çekiyor. Geçtiğimiz aylarda ülkemizde satışa çıkan Citroen Ami'ye kardeş geliyor.

Bir yıl önce tanıtılan ve değiştirilebilir pilleriyle dikkatleri üzerine çeken küçük elektrikli araç Silence S04, Türkiye'ye gelmek için gün sayıyor.

Silence S04 gelecek yıl Türkiye'de

İspanyol üretici Silence, mini elektrikli araç modelini gelecek yılın mart ayında ülkemizde satışa sunmaya hazırlanıyor.

Önümüzdeki yıl 300 adet Silence S04 getirileceği ve fiyatının 350 bin TL'nin altında olması için çalışıldığı ifade ediliyor.

Silence S04 özellikleri

Silence S04'ün Türkiye'de satılacak üst versiyonunda toplam 11.2 kWsa kapasite sunan iki küçük batarya paketi bulunuyor. 35 kg ağırlığındaki bu çıkarılabilir bataryalar, taşınabiliyor ve evde şarj edilebiliyor.

Toplam 4 saatte doldurulabilen pillerin evden şarj edilmesi durumunda 20-30 TL gibi bir dolum maliyeti mevcut.. Silence S04, bu versiyonda yaklaşık 150 km sürüş menzili sunuyor.

Öte yandan, elektrikli araçta bulunan ve 19 hp güç üreten elektrik motoru, aracın maksimum 90 km/s son hıza çıkmasını sağlıyor.

Kaynak ; EnSonHaber
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:59.