IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Eylül 2023, 16:49   #1
"Omne ignotum pro magnifico."
Chloe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Türkiye’nin en ucuz elektrikli otomobili satışa çıktı

Türkiye’nin en ucuz elektrikli otomobili satışa çıktı: İşte lansman fiyatı ve özellikleri!
Türkiye'nin en ucuz elektrikli otomobili Relieve-BAW01 satışa çıktı. Relieve-BAW01 hem özellikleri hem de lansman fiyatı ile ön plana çıkıyor.,

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Elektrikli otomobiller son yıllarda otomobil piyasasını baştan aşağı değiştirdi. Tesla ile başlayan ve Çin’li ulaşılabilir elektrikli otomobil markalarıyla devam eden akım, Türkiye’yi de etkisine aldı. Türkiye Cumhuriyeti destekli TOGG projesi sonrası Türkiye’nin dört bir yanından girişimciler de bu pazara göz kırpmaya başladı. İşte Gaziantep merkezli Relive firması da bunlardan biri. Firmanın 2022 Ekim ayında ithalatına başladığı Relive-BAW01 elektrikli otomobili şimdi de Türkiye’de satışta. Lansmana özel fiyatıyla Türkiye’nin en ucuz elektrikli otomobili olan Relieve BAW01 fiyatı ve özelliklerini sizler için bir araya getirdik.

Relieve-BAW01 lansman fiyatı ve özellikleri

Gaziantep’te elektrikli bisiklet, motosiklet gibi araçlar üreten firma, yakın zamanda ise elektrikli otomobil dünyasına giriş yaptı. Relieve, Bilecik’in Osmaneli ilçesinde 120 bin metrekarelik fabrikada ilk BAW01 modelini Ekim 2022’de üretti ve modeli ihraç etmeye başladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Türkiye’nin en ucuz elektrikli otomobili Relieve BAW01, lansmana özel 544.995₺ fiyatı ile ön plana çıkıyor. Elektrikli otomobil, ABS, EBD, EPS, HAC, BOS gibi fren öncelik ve elektronik güvenlik sistemlerine sahip. Model, iki kişilik yapısı ile Citroen Ami ve pazarda etkili olan ulaşılabilir Çinli markalarla aynı pazara hitap ediyor. Ancak tasarım ve donanımına bakıldığında kullanıcıda çok daha gerçek bir otomobil hissi bırakıyor.

Uzaktan kumanda, klima, elektrikli dikiz aynası ayarı gibi standartların yanında BAW01 akıllı özelliklere de sahip. Akıllı lastik basıncı izleme, ön ve arka park radarı, otomatik çarpışma kilidi açma gibi güvenlik odaklı özellikler bunlardan bazıları. Aracın menzili 170 km, maksimum hızı ise 100 km. Relieve, bu menzilin yol koşulları ve kullanıma göre değişiklik gösterebileceğini de hatırlatıyor.

BAW01, gri beyaz, beyaz siyah ve mavi beyaz olmak üzere üç renk seçeneğine sahip. Bu iki renkli tasarım ve küçük gövde yapısı aracı çok daha şirin ve albenili bir hale getiriyor. İşte Türkiye’nin en ucuz elektrikli otomobili Relieve-BAW01 ve teknik özellikleri:

Gövde Yapısı 3 Kapı ve 2 Koltuk
Ölçüler (mm) 3162*1498*1580
Dingil Mesafesi (mm) 2050
Ön/Arka Aralık (mm) 1290/1290
Ağırlık 740
Ön Süspansiyon Bağımsız McPherson
Çekiş Arkadan
Fren Disk/Kampaba
Lastikler 155/65 R13
Batarya Tipi Lityum demir fosfat pil (BMS)
Pil kapasitesi (kWh) 13,7
Voltaj (V) 102,4
Maksimum Hız(km/h) 100
Tırmanma Açısı (%) ≥ 20%
Mesafe (KM) 170
Motor Tipi PMS motor
Normal/Maksimum Güç (kW) 13/20


Shiftdelete.com
________________



: ( :
Her hikayenin iki tarafı vardır.






 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:32.