IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Ocak 2023, 19:02   #1
BANLI ÜYE
KriminaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Oppo Reno8 T, 8 Şubat'ta piyasaya sürülecek

Oppo, orta seviye telefon serisi Oppo Reno8 T'yi ortaya çıkardı.
Şirket, yeni telefon serisinin lansman tarihini açıkladı.




Oppo, yakında yeni bir orta seviye telefon serisi olan Reno8 T'yi piyasaya sürecek. Şimdi ise şirket, yaklaşmakta olan telefonlarının resmi tarihini açıkladı. Oppo'nun açıklamasına göre Oppo Reno8 T serisi, Filipinler'de 8 Şubat'ta piyasaya sürülecek. Ek olarak, telefonlar Pasifik ülkesinde Siyah ve Deri Turuncu olmak üzere iki renkte satışa sunulacak. İşte Oppo Reno8 T ile ilgili detaylar ...


Oppo Reno8 T, Snapdragon 695 yonga seti ile geliyor


Oppo'nun yeni orta seviye telefonunun 5G ve Snapdragon 695 yonga seti ile gelmesi bekleniyor . Ancak marka, yeni telefon serisini bazı pazarlarda Helio G99 yonga setli LTE versiyonu olarak piyasaya sürebilir. Diğer yeni telefonlarla karşılaştırıldığında, bu yonga setleri daha düşük olabilir, ancak orta seviye pazar için verimlidirler.



Telefon üreticisi, yeni Reno8 T'nin yeni özellikler ve şık bir görünümle geleceğini iddia etti. Ortaya çıkan özelliklere göre cihazın 108 Megapiksel portre, 40 Megapiksel mikro ve 2 Megapiksel arka kameraya sahip olması bekleniyor. Ön tarafta 8T, 32 megapiksel özçekim kamerasına sahip olacak.

Ekran tarafında ise Oppo , 90Hz yenileme hızını destekleyen 6.4 inçlik AMOLED panel kullanacak. Oppo Reno8 T , 33W SUPERVOOC şarj destekli 5.000mAh pile ek olarak 8GB RAM ve 128/256GB depolama seçenekleriyle gelecek.



Reno8 T'nin Android 13 tabanlı ColorOS 13 çalıştıracağı iddia ediliyor. Gelecek cihaz hakkında daha fazla detay bulunmazken, Oppo'nun yaklaşmakta olan cihazı Oppo F23 markası altında Hindistan ve diğer pazarlarda piyasaya süreceğini biliyoruz.




Keyidli Forumlar





Alıntıdır:
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:11.