IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Ağustos 2021, 14:00   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Oğlak Burcu Erkeği

Oğlak burcu erkeği

Oğlak burcu erkeği – Aşk

Oğlak erkekleri çoğu zaman acımasızlıkları ve zalimlikleri nedeniyle Zodyak’ın “kötü çocukları” olarak bilinirler. Öte yandan daha gençlik yıllarında kendi hayatlarını kurmaya başlarlar ve sorumluluk sahibi bir partner olurlar.

Oğlak burcu erkeği – Cinsellik
Duygusal açıdan çıkıntılı olabilen Oğlak burcu erkekleri söz konusu seks olduğunda tam tersi olabilir. Zaman zaman huysuz halleriyle baş etmeyi başarabilirseniz Oğlak erkeği sizi sadakatle ve yatak odasında güzel bir hizmetle ödüllendirecektir; o meşhur iş ahlâkını sizi mutlu etmek için uygulayacaktır.

Oğlak burcu erkeği – İlişkiler
Oğlak erkeğiyle birlikteyken onu sadece sabahleyin işe gitmeden önce ve akşam geç vakitte işten döndüğünde görme ihtimaliniz yüksek. Kendinize bir meşgale uydurduğunuz, bir işkolikle birlikte olmaktan sıkıntı duymadığınız müddetçe sorun çıkmayacaktır.

Oğlak burcu erkeğinin sevdiği ve sevmediği şeyler
Hedef odaklı Oğlak erkeğini, kariyer ile ilgili isteklerinden hiçbir şey alıkoyamaz. Her ne kadar aşırı ciddi görünseler de Oğlak erkeğini tanıdığınız zaman ne kadar hayat dolu olduğunu göreceksiniz. Oğlak erkekleri kara mizahı sever ve en iç karartıcı durumlarda gülünecek bir şey bulabilirlerse şayet içlerindeki melankolik eğilimi kontrol altına almayı başarabilirler.

Oğlak burcu erkeğine ne hediye alınır?
Oğlak erkeğine hediye almak zor olabilir çünkü israftan ve havailikten hiç hoşlanmaz. Yine de içten içe sevgi ve ilgi görmek için can atar. Oğlak erkekleri kaliteli şeylerden hoşlanır: Kaliteli deri eşyalar, ısmarlama giysiler, ceketler, antika eşyalar ya da nadir kitaplar hoşlarına gidecektir. En sevdiği yazara ait bir kitabın ilk baskısı güzel bir seçenek olabilir.



Alıntıdır.
________________

B
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:28.