IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Ağustos 2021, 13:58   #1
Kayıtlı Üye
VelevKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Oğlak Burcu Kadını

Oğlak burcu kadını

Oğlak burcu kadını – Aşk
Oğlak kadınları gençlik yıllarında bile her ilişkisini sonsuza kadar sürmeyecek bir ilişki olarak görmekte güçlük çekerler. Daha ilk buluşmada karşısındaki kişiyle yaşlandıklarında neye benzeyeceklerini düşünürler.
Ciddiyetsizlikten hoşlanmayan ve ciddi bir ilişki isteyen Oğlak kadını için sevgili olmak genellikle kafa karıştırıcıdır. Yakın arkadaşlarına, uzun süredir hayatında bulunan insanlara âşık olma ihtimali yüksektir. İlk bakışta aşk pek mümkün değildir; bir Oğlak kadının sizi sevdiğini fark etmesi uzun zaman alabilir.

Oğlak burcu kadını – Cinsellik
Cinsel açıdan, Oğlak kadının vahşi yanını görmeye hazırlıklı olun; doymak bilmez iştahı ve yabani tarafının tadına bakmaktan çekinmemesi ile Oğlak kadını, gündelik hayatta dominant olsa da sevişme esnasında kontrolü zaman zaman bırakmayı da tercih edebilir.

Oğlak burcu kadını – İlişkiler
Taliplilerinin gösterdiği ilgiye kayıtsız olan Oğlak kadını sizden son derece direkt olmanızı ve dosdoğruca çıkma teklifi etmenizi bekliyor olabilir. Ancak bu şekilde onun için bir şey hissedip hissetmediğinizi bilebilir. Yoksa sizin üstü kapalı çabalarınızı fark etmeyebilir.

Oğlak burcu kadınının sevdiği ve sevmediği şeyler
Genel olarak dört dörtlük bir canlı olan Oğlak burcu kadını etrafındaki her şeyin öyle olmasını ister ve çoğu zaman kılı kırk yararak oluşturduğu A Planı’ndan bilmediği bir B Planı’na ani geçişlerden hoşlanmaz – B Planı daha iyi bir seçenek olsa bile. Ciddi ve çalışkan olan Oğlak burcunun eğlenceye ayırdığı zaman bile dikkatli ve önceden planlanmıştır.

Oğlak burcu kadınına ne hediye alınır?
Oğlak burcu kadını geçmişe ve tarihe büyük ilgi duyarlar; bu nedenle evlerinde sık sık antikalar ve eski eşyalar bulunur – ne kadar eski görünümlüyse o kadar iyidir. Bu nedenle onlara antik bir değeri olan ya da bir şekilde geçmişi hatırlatan bir hediye almayı tercih edebilirsiniz.



Alıntıdır.
________________

B
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:23.