IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Kasım 2023, 04:47   #1
Ircforumuicon (1) 06 - 12 Kasım 2023 - Oğlak Burcu Haftalık Burcu Yorumu


06 - 12 Kasım 2023 - Oğlak Burcu Haftalık Burcu Yorumu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar ; para ile ilgili konular ön planda haftanız böyle başlıyor ama parasal önemli işleriniz varsa Pazartesi günü yapmamaya özen gösterin. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri dış ortamlarda olmak ve işlerinizi bugünlere bırakmak sizin için daha faydalı olabilir. Venüs’ün Plüton’la olumlu açısı gelecek planlarınızda, düşüncelerinizde, eğitimsel konularda hayatın sizi desteklediğini gösteriyor. Hatta bazı insanların size gıptayla baktığını, sizinle olan ilişkilerinden büyük mutluluk duyduğunu fark edeceksiniz. Salı günü Merkür’ün Neptün’le olan olumlu açısı yakın çevrenizle girişilecek önemli işlerinizde ilhamın ne kadar yüksek olduğunu bu işlerinizden beklediğiniz bazı karşılıkların önünüze geleceğini aynı zamanda yardımlaşma dürtünüzün yüksek olduğunu gösteriyor. Çevrenizle beraber girişilecek her tür organizasyonel işlerinizde fırsatlar sizinle olabilir. Satış alanında çalışıyorsanız fikirlerinizi çok rahat bir şekilde satabilir ve istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Çarşamba günü Venüs’ün Terazi burcuna geçişi ile önünüzdeki 3 hafta boyunca kariyerinize odaklanacaksınız. Çalışmaktan ve göz önünde olmaktan mutluluk duyacaksınız. Kendinizi ön plana çıkartacaksınız. Üstlerinizle zam, terfi gibi istekleriniz varsa bunları konuşmak önem kazanırken toplum önü duruşunuz güzel olabilir. İnsanlardan saygı görebilir ailenizle olan bağlantılarınızın kuvvetlendiği fark edebilirsiniz. Cuma günü Merkür Yay burcuna geçecek iletişimde geri planda duracağınız bir dönem başlayacak bu dönemi bir plan yapma dönemi olarak görmeniz gerekiyor. Önemli kişilerle büyük sırlarınızı konuşmamaya özen gösterin. Arkanızdan konuşan insanların varlığında artışlar olabilir. İş hayatınızda bazı konuları gözden geçirme döneminiz olacak. Seyahatle ya da eğitimle ilgili bir konuda bir sonuca ulaşmanız da söz konusu olabilir. Bu 2 haftalık süre içerisinde plan yapmaya özen gösterin. Cuma günü yakın çevrenizden gelecek önemli bir haber sizi mutsuz kılabilir ya da kafanızda bazı konuları çok büyütebilirsiniz ama bunu yapmayın çünkü bu geçici bir süreç.

Hafta sonu çünkü Mars ve Uranüs karşıtlığı devrede olacak. Sosyal ortamlarda özel hayatınızdaki insanla anlaşmak çok da kolay olmayabilir mümkün olduğunca birbirinizi zorlamaktan uzak durun. Kalabalık ortamlardaysanız hafta sonu dikkatli olmakta fayda var olay ve durumları çok fazla büyütmeyin.



{ Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] }
________________


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:53.