IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Netflix Netflix ile ilgili merak ettiğiniz tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2023, 00:43   #1
FLâner
KinGStaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Netflix'ten yepyeni bir başyapıt daha! Neredeyse Sıradan Bir Aile!

Squid Game'nin ardından Netflix, Neredeyse Sıradan Bir Aile adlı yeni bir dizi projesine imza attı. Dizi, sıradan bir İsveçli ailenin hayatının korkunç bir olayla değişmesini konu alıyor. Cinayetle suçlanan kızlarını kurtarmak için aile ne kadar ileri gidecek? Gerilim ve dram dolu bu dizi, izleyicilere farklı bakış açıları sunuyor.



Squid Game tüm dünyayı kasıp kavurdu. Bunun üzerine Netflix yepyeni bir projeye imza attı. Squid Game: The Challenge. Bu yarışma epey ses getirdi. Ancak kaçırmamanız gereken farklı, sürükleyici bir ilk şov daha var: O da Neredeyse Sıradan Bir Aile. Tam bir televizyon ziyafeti sunuyor. Polisiye gerilim ve dramı iliklerinize kadar hissedeceksiniz. İşte detaylar…

Netflix'ten yepyeni bir başyapıt daha! Neredeyse Sıradan Bir Aile!

Tüm dünyayı ekrana kilitleyen Squid Game'den sonra Netflix, bu başarıyı daha da taçlandırma kararı aldı. Popüler dizinin realite şovu Squid Game: The Challenge'ı ekrana getirecek. Herkes bu haberi beklerken Netflix, akıllara durgunluk verecek bir işe daha imza attı. Neredeyse Sıradan Bir Aile, Squid Game: The Challenge kadar çılgınca değil belki ama beyninizi yakacak.



Neredeyse Sıradan Bir Aile, aynı adı taşıyan en çok satan kitaptan uyarlandı. Dizi, korkunç bir olayla hayatları değişen görünüşte sıradan bir İsveçli aileyi konu alıyor. Bu sıradan ailenin ergenlik çağındaki kızları cinayetle suçlanır. Film bu şaşırtıcı olay sonrası gelişmeleri anlatıyor.

Netflix'in yüksek puan alan gerilim filminin ilk fragmanı yayınlandı!

Dizi yalnızca tek bir bakış açısına bağlı kalmıyor. Anne, baba ve kızın bakış açısından olaylar ele alınıyor. Film boyunca olayları 3 ana karakterin bakış açısıyla gözlemleyebileceksiniz. Sürekli olarak perspektifleri değişiyor. Buna rağmen zaman çizelgelerini değişmiyor. Böylece aynı sahnelerin üç farklı perspektiften anlatıldığını görebileceksiniz.

Yönetmen, size daha büyük resmi sunmak için üst üste gelecek şekilde anlatmayı başarıyor. Ayrıca bu tablo göründüğü kadar basit değil. Dizi, her izleyiciye basit ama çok büyük bir soru soruyor: Sevdiğiniz insanları korumak için ne kadar ileri gidersiniz?

Dizinin başrollerinde Björn Bengtsson, Lo Kauppi, Alexandra ve Karlsson Tyreforsyer alıyor. Londra'nın sakin bir banliyösünde, gösterişli bir malikanede Sandell ailesi, normal bir hayat sürüyordu. Bu aile, papaz Adam, avukat Ulrika ve 19 yaşındaki kızları Stella'dan oluşuyor. Her şey sıradan gibi görünüyordu ta ki Stella bir cinayetle suçlanıp tutuklanana kadar. Ailenin hayatı bu olayla mahvoldu. Kızlarını kurtarmak için her şeyi göze alan aile birbirlerini ne kadar tanıdıklarını sorgulamaya başlar.

Neredeyse Sıradan Bir Aile dizisinin yönetmen koltuğunda Per Hanefjord oturuyor. Senaryosu ise Mattias Edvardsson, Hans Jörnlind ve Anna Platt kaleminden çıktı. Dizinin yapımcılığını ise Pernilla Eriksson, Emma Hägglund, Iréne Lindblad ve Anna Sofia Mörck üstleniyor.

Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:56.