IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 Post By Oktayy

 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Temmuz 2021, 21:11   #1
Ya Hep Ya Hiç
Oktayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ünal Turan namı diğer Farzetki kimdir

Otomobillere ve de özellikle hızlı otomobillere, modifiyeli arabalara ilgi duyuyorsanız Ünal Turan ismini mutlaka duymuşsunuzdur. Bir zamanlar akşam ana haberlere hızlı araba kullanmak, makas atmak gibi konulardan yediği cezalarla gündeme gelen Ünal Turan, şimdilerde youtube kanalında yapmış olduğu modifiyeli arabaları nasıl yaptığını gözler önüne sergiliyor. Bir çok kesimden seveni bulunan Ünal Turan kimdir yazımızı sizler için hazırladık…

Ünal Turan namı diğer Farzetki kimdir

18 Nisan 1985, Sivas doğumlu olan Ünal Turan, arabalara olan tutkusu kadar “Farzetki bu aşkı yaşamadık hiç” sözüyle de fenomen olmuş bir modifiyeli araba tutkunu kişisidir.

Sivaslı olduğunu hemen hemen çektiği her videosunda söyleyen Ünal Turan, araba tutkusunu küçük yaşlarda edinmiş ve modifiyeli araba tutkusu ilk olarak borçla aldığı Tofaş marka otomobil ile başlamıştır. İstanbul’da, Bağcılar da oturan Ünal Turan, bir çok arabayı alıp, neredeyse tamamen değiştirerek hiç tanınmayacak ve de herkesçe beğenilecek hale getirerek youtube kanalında takipçilerine video olarak sunmaktadır.


Ünal Turan hakkında internet ortamlarında çokça eleştiri gelmiştir, özellikle bundan 5-10 sene öncesine ait videolarında trafikte atmış olduğu tehlikeli makasların yer aldığı videolar ana haber bültenlerine düşmesiyle polisler tarafından çokça gözaltına alınıp, bolca trafik cezası yemiştir.

Zamanla yaşının ilerlemesi ve olaya bakış açısının değişmesiyle daha sakin ve oturmuş bir kişilik sergileyen Ünal Turan, youtube kanalında çekmiş olduğu araba yapım videolarında karakterini de bolca sergilemekte.

Getirilen en büyük eleştirilerden birisi hayranlarının küçük çocuklardan oluştuğu söylenmesine rağmen, her ne olursa olsun modifiye dünyasında ismi oldukça iyi bilinen bir otomobil tutkunu. Çektiği araba yapım videolarında bir çok meraklı kişiye bir araç nasıl modifiye edilir tarzında bilgiler vermekte ve araçlarının yapım aşamasında hangi firmalarla çalıştığını da göstermekte.

Ünal Turan, bir çok olayda Harun Taştan ile de yan yana gelmektedir. Harun Taştan’da çocukluğundan beri arabalara büyük ilgi duyan, yıllar içerisinde arabalardan arabalara transfer olan bir otomobil tutkunu. Ünal Turan ve Harun Taştan‘ın halen daha internet ortamında bir çok yarış videosu bulunmakta.

Her iki otomobil tutkunu da bugün otomobillere çok daha farklı yaklaşmakta. Harun Taştan son zamanlarda drift konusunda açılımlar yapmakta, Ünal Turan ise açmış olduğu kafe ve garaj ile bu işleri daha da ilerletmekte.

Modifiye dünyasında bir çok kişi olmasına rağmen bu iki isim, otomobillere hiç ilgisi olmayanlar tarafından bile bilinmekte. Çocukken en büyük hayali modifiyeli bir arabaya sahip olmak olan Ünal Turan, bugün modifiye araç dünyasında önde gelen kişilerden birisi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alıntı.
EzeL ve Furkan bunu beğendiler.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:03.