IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Ada

 
 
Seçenekler Stil
Alt 28 Şubat 2023, 10:26   #1
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 2023 İlkbahar/Yaz Moda Trendleri

2023 İlkbahar/Yaz Moda Trendleri



Bir Ters Bir Düz

El işçiliğine övgünün yükseldiği Proenza Schouler podyumunda, tığ işi parçalar popülerlik kazanıyor. 70'li yılların el yapımı zanaat öğeleri 2023 yılının İlkbahar/Yaz trendleri arasındaki yerini alırken mevsimin mottosu şimdiden belli: Bir ters bir düz.




Floral Desenler

İlkbahar/Yaz'ı müjdeleyen çiçekler bir mevsim klişesi olsa da 2023 podyumlarında taze bir görünüme kavuşuyor. Carolina Herrera'nın romantik desenlere sahip patchwork esintili straplez kesim elbisesi, İlkbahar/Yaz'a olan aşkı tazeliyor.




Holografi Sanatı

Tasarımlara üçüncü boyut ekleyen holografi sanatı, sıcak mevsimlerin içimizde uyandırdığı duyguları somutlaştırıyor. David Koma'nın 2023 İlkbahar/Yaz podyumunda yükselen holografik desenli çizmeler, spot ışıklarını üzerinde sevenlerin üniforması olmaya aday.




Anahtar Stil: Katmanlar

"Modern zamanlarda prensesler nasıl görünürdü?" Molly Goddard'ın tasarım ilhamını bu sorgulayış mı oluşturdu -bilmiyoruz- ancak 2023 İlkbahar/Yaz podyumunda yükselen, modernize edilmiş katmanlar anahtar bir stil yaratmak için bayrağı devralıyor.




Ezberbozan Siyah

Moda dünyasının favori rengi siyah, Versace'nin podyumunda cesur bir forma bürünerek parlaklık dozajını artırıyor. Ezberleri bozarak 2023 İlkbahar/Yaz mevsimine cilalı bir his veren, renk tonlarının en havalısı siyah için gardırobunuzda yer açın.




Dar Silüetler Geri Dönüşte

Dar silüetler uzun süredir 'modası geçmiş' kabul edilse de 2023 İlkbahar/Yaz podyumlarında geri dönüşe sahne oluyor. Salvatore Ferragamo podyumunda öne çıkan, vücudu saran tulumlar, dar silüetler için yeni bir çağ başlatıyor.




Parlaklığı Artır!

2023 İlkbahar/Yaz podyumlarında parıldayan payetler, kristaller; yıldızlarla aydınlatılmış uzun yaz gecelerine selam veriyor. Stella McCartney'in parıltılı elbisesi zarafeti ve ihtişamı aynı paydada birleştiriyor.




Düşük Bel Meselesi

Düşük bel trendi moda dünyasını her zaman ikiye bölse de son senelerde yükselişe geçerek uzlaşma sağladı. Sacai'nin rafine etekleri düşük beli günlük stile adapte etmeye kararlı.




Yüksek Oktanlı Payetler

Payetler, moda sahnesini aralık 2022'de yoklasa da 2023 yılının İlkbahar/Yaz ayları, ışıltı ve ihtişam için mükemmel zamanlama yaratıyor. Metalik ve soft renkleri buluşturan Brandon Maxwell podyumu, parti ruhunu baki kılıyor.




Söz Sahibi: Kobalt Mavisi

Uzun süredir trend listelerinde kendine yer bulamayan kobalt mavisi, 2023 İlkbahar/Yaz podyumlarında söz sahibi olmayı başarıyor. Trendi uygulamaya nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız, Jason Wu'nun podyumunda yer alan drape detaylı slip elbise ilk adımı atmanız için ilham vermeye hazır.




Barbiecore Güncellemesi: Şeker Pembesi

2022 yılını hakimiyeti altına alan Barbiecore trendi, pembe rengine olan meyli bir kez daha gözler önüne sermişti. 2023 yılı ise rengin daha yumuşak, pastel bir tonu olan şeker pembesini kucaklıyor. Şeker pembesinin pozitif ve romantik enerjisi, Zimmermann podyumunu ele geçiriyor.




Gün Batımı Manzarası

Salvatore Ferragamo'nun 2023 İlkbahar/Yaz podyumunda birbirine karışan kırmızı, turuncu ve sarılar gün batımından hallice nefes kesici bir manzara yaratıyor.




Havada Aşk Kokusu Var

14 Şubat ile özdeşleştirilen kalp motifleri mevsimler arası transferini gerçekleştiriyor. Nensi Dojaka'nın 2023 İlkbahar/Yaz podyumuna misafir olan kalp motifleri 'Havada aşk kokusu var' dedirtiyor.






Prencies bunu beğendi.
 
Alt 28 Şubat 2023, 11:43   #2
1903 ∞
Prencies - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Beyaz elbiseye bayıldım.

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:01.