IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Eylül 2021, 07:33   #1
emotions and memories
Rü_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Post Zamansız Desenler Nelerdir?

Puantiyeler: Küçük noktalar modada her zaman bir klasiktir. Baskı, 1930'larda Hollywood yıldızları arasında özellikle popüle olsada puantiye desen bu güne kadar aranan ve çok tercih edilen desenlerden birisi olmuştur.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Puantiyeler elbiseler, şapkalar, etekler ve aklınıza gelebilecek hemen hemen her giyim eşyası için harika bir desendir. Tüm renklerde harika görünürler ve kıyafetleri seçmeyi daha eğlenceli hale getirirler.

Farklı renklerde olmasının yanı sıra, noktalar tüm şekil ve boyutlarda gelir. Daha sofistike bir görünüm oluşturmak için daha küçük puantiyeleri tercih edin ya da daha eğlenceli bir şey istiyorsanız, büyük, kabarcıklı noktalar içeren parçalar seçin.


Çiçek desenleri: Birçok çiçek baskısı zamansız olabilir. Ancak bazı desenler belirli mevsimler için daha uygun olduğundan dikkatli olmanız gerekebilir. Örneğin ayçiçeği deseninde bir elbiseniz varsa onu yaza saklamalısınız. Çiçek baskıları zor olabiliyor bazen çünkü çiçek trendleri sürekli değişiyor. Ancak bir elbise, etek veya üst kısım üzerine basılmış orta boy çiçek deseniyle zamansız modayı yakalayabilirsiniz.
Minik çiçek baskıları kolayca “kırsal” hissini verebilir ve büyük çiçek baskılar herhangi bir kadının görünümünü çok kolay bir şekilde bastırabilir. Çiçek, kombinlerdeki en muhteşem baskılardan biridir. Çiçek desenleri iç güzelliğinizi ve kadınlığınızı mükemmel bir şekilde yansıtır.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kamuflaj desenler: Şık görünümler yaratmanıza yardımcı olan ancak biraz erkeksi bir havaya sahip bir desendir. Yinede moda tarihinde sıkça karşılaştığımız, özelikle dış giyim ürünlerinde ve pantolonlarda sıkça gördüğümüz genellikle spor giyim ürünlerinde kullanılan bir desen çeşididir




Ekoseler: Modası geçmeyen klasik desenlerden birisi olan ekoseler de çoğunlukla günlük ve spor giyimde kullanılan desenlerdir. Özellikle etekler ve gömleklerde fazlasıyla görürüz. Grunge giyim stilinin de ana desenidir desek çok doğru bir tespit olur.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


-alıntı
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:00.