IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Rü_

 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Eylül 2021, 18:15   #1
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Skinny jean yerine giyebileceğiniz 6 alternatif kot trendi

Dar kot pantolonların çok havalı ve kullanışlı olduğu zamanlar vardı ancak artık o zamanlardan birinde değiliz. Elbette dar kot pantolonlarınızı çöpe atın demiyoruz, bir süre rafa kaldırırsanız onların da zamanı gelecektir. Şimdi daha sofistike, bol ve rahat silüetlerin zamanı. En azından Z kuşağı böyle düşünüyor.



Bol paça
Z kuşağının skinny jeanlere alternatif olarak tercih ettiği kot pantolon modellerinin başında bol paçalar geliyor. En çok satılanlar listesinde de popüleritesini uzun bir süredir kaybetmeyen bol paça kotlar yüksek bel, uzun paça, renkli kot, eskitme ve crop gibi birbirinden farklı modelleriyle de herkese hitap ediyor.



Yüksek bel
Yüksek bel jeanlerin rahatlığını tadan hiç kimse kendine başka türlü bir jeanin içinde yeterince iyi hissedemez. Giydiklerinin içinde vücutlarının ve dolayısıyla kendilerinin nasıl hissettiklerini önemseyen Z kuşağının favori jeanleri arasında yüksek beller en üst sıralarda geliyor.



Düz kesim
Bol paçalar ve skinny jeanler arasında süper rahat, süper pratik bir model arayanların tercihi genellikle düz paçalar oluyor. Basit bir sandaletle ve pamuklu bir tişörtle son derece eforsuz Parizyen bir görünüm yaratabilirsiniz.



Yamalı
2021 yılında yamalı kotlar çokça tercih edildi. Alışveriş sitelerinde özellikle son altı ayda büyük bir yükselişe geçen yamalı kotlar, yok satıyorken bir parça edinmenin tam zamanı. Üstelik kot pantolonla sınırlı kalmayıp etek, ceket ve çanta versiyonlarını da gardırobunuza ekleyebilirsiniz.



İndigo
Ağartılmış maviler son birkaç yılda yükselişe geçse de bu sezon yerini indigoya bıraktı. Çivit mavisi de denilen bu renk, farklı sezonlara ve farklı stillere uyumlanabileceği gibi hem ciddi kombinlerinize hem sokak stilinize ayak uydurabilir.



Renkli/desenli
Renkli ve desenli jeanler de yükselen Gen-Z trendleri arasında yer alıyor. Pötikareli, hayvan desenli, vintage çiçekli gibi versiyonlarıyla Z kuşağının kendisi kadar cesur ve renkli.

Alıntı
________________

 
Alt 09 Eylül 2021, 19:09   #2
emotions and memories
Rü_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Düz kesim bol paça

Yazgı bunu beğendi.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:43.