IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Haziran 2021, 11:00   #1
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 2021 Milano Moda Haftası: Prada, 2022 Yaz Erkek Koleksiyonunu Sunuyor

Erkek modasına adanmış Haziran ayının üçüncü gününde Prada, 2021 Milano Moda Haftası kapsamında Miuccia Prada ve Raf Simons'un yaratıcı ortak yönetmenliğinden doğan yeni 2022 Yaz koleksiyonunu sunuyor.



"Ütopya, ideal, umut ve pozitiflik duygusu... Kendinizi doğaya bırakmak, kumsala gitmek özgürlükle eş anlamlıdır. Bu ütopiktir. Bu gerçekten birincil bir ihtiyaçtır ve aynı zamanda entelektüel bir ihtiyaçtır." Miuccia Prada, 2021 Milano Moda Haftası sırasında sunulan yeni Prada koleksiyonunu bu sözlerle yorumluyor ve şu şekilde devam ediyor: “Bu koleksiyonun ve defilenin yakalamak istediği şey, günlük hayatın neşesi, hayatınızı yaşamanın canlandırıcı bir deneyim olabileceği fikri. Basit bir şeyden muazzam bir neşe doğabilir.”



Koleksiyon görünümleri temel, pratik ama yine de sofistike olmayı başarıyor. Hazır giyim ve plaj kıyafetleri, şehirde olduğu gibi sahilde de mükemmel olacak şekilde tasarlanmış sade siluetlerle hayat buluyor. Raf Simons ise “Koleksiyon çok basit, pratik ama her zaman zarif… Yoğun silüetler yok. Görünümler farklı şekillerde şehre ve sahile uygun. Bu koleksiyon, aynı zamanda insan vücudunun güzelliğini ve özgürlüğünü kutluyor.” yorumunu yapıyor koleksiyon için.

Koleksiyonda yüksek belli mikro şortlarla kombinlenen örme atletlerden beli büzgü ipli eşofmanlara ve maksi jakarlı havlu sweatshirt'lere kadar farklı parçalar kendini gösteriyor. Aksesuarlar arasında ise mikro cepli geniş kenarlı şapkalar ve çok renkli büyük omuz çantaları bulunuyor. 70'lerin düz renklerde geometrik desenleri, yerini mitolojik deniz figürlerinin baskılarına bırakıyor. Genel olarak, Prada 2022 İlkbahar/Yaz erkek koleksiyonu, yeni bir normalliğin aciliyetine yanıt veren, düşünceli, pratik ama her zaman farklı bir gardırop sunuyor.



Alıntı
________________

 
Alt 24 Haziran 2021, 11:22   #2
Kimse Şeytan Doğmaz
Birbehre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Acilen şu konuyu "Moda" başlığı altından kaldirin yahu. Moda ile alakası yok. Bence sadece erkeklerle dalga geçmişler jdjskajakwjsks
Berbat bir moda. Dönelim şöyle tarzlara artık.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

۰۪۫.۪۫۰𝓑𝓪𝔃𝓲 𝓲𝓷𝓼𝓪𝓷𝓵𝓪𝓻 ,𝓫𝓪𝔃𝓮𝓷 𝓲𝓷𝓼𝓪𝓷𝓵𝓪𝓻۰۪۫.۪۫۰
𝑪𝒊𝒌𝒂𝒓 𝒊𝒍𝒊𝒔𝒌𝒊𝒍𝒆𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 , 𝒔𝒂𝒉𝒕𝒆 𝒅𝒐𝒔𝒕𝒍𝒖𝒌𝒍𝒂𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 𝒎𝒊𝒅𝒆𝒎𝒊 𝒃𝒖𝒍𝒂𝒏𝒅𝒊𝒓𝒊𝒚𝒐𝒓

۰۪۫.۪۫۰𝓟𝓱𝓸𝓮𝓷𝓲𝔁۰۪۫.۪۫۰
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:10.