IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Haziran 2021, 10:01   #1
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Moncler’in Yaz Hâli

Bodrum’un prestijli noktalarından Yalıkavak Marina, bu yaz Moncler’e ev sahipliği yapıyor. Capri ve Forte dei Marmi’den sonraki yeni resort butiğini Bodrum’da açan, merkezi İtalya’dan yönetilen Fransız kökenli modaevi, Türkiye’deki varlığını daha da güçlendirme konusunda kararlı görünüyor.



7 Haziran tarihinde kapılarını açan monobrand butikte, Moncler’in bir kış markası olduğu algısını kıracak pek çok tasarım yer alıyor. Kadın ve erkek koleksiyonlarının yanı sıra Moncler Genius dâhil markanın tüm koleksiyonlarından parçalar bulunan butikte, serin yaz akşamları giymek için ideal rüzgarlıklar, yağmurluklar, pantolonlar ve ince montlar yer alıyor. Hafif materyalleriyle oldukça işlevsel olan bu parçaların dışında mayolar, güneş gözlükleri ve yazlık çantalar ise, Moncler’in kayak merkezlerinden deniz kıyılarına nasıl adapte olduğunu kanıtlar nitelikte.




Son olarak butiğin dış ve iç dekorasyonuna da değinmeden geçmeyelim. Yalıkavak Marina’nın çok özel bir noktasına konumlanan butik, Moncler’in saygın mimarları ve tarihi ortağı Gilles & Boissier’in yaratıcı konsept dehasına emanet edilmiş. Konuklarını traverten mermer ile süslenmiş görkemli bir cepheyle karşılayan 67 metrekarelik butik, beyaz fırçalanmış ahşap tavan, aynalı duvarlar ve doğal okaliptüs ağacını içeren ultra lüks malzemelerin uyumlu harmanlanmasıyla dekore edilmiş. Her anlamda zarif ve davetkar butik, sezon boyu hizmet verecek.


Alıntı
________________

 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:44.