IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Aralık 2023, 14:13   #1
Standart 2023’e girerken yilbaşi gecesi kombin önerileri

Şık olmanın ve kendi stilinizi yansıtmanın en çabasız yollarından biri de hazır sunulan parçaları iyi yorumlamaktır. Avangart ve sıra dışı stilinizi son derece sade ve uysal çizgilere sahip bir kıyafetle de öne çıkartabilirsiniz. Bunun için kullandığınız aksesuarlar, saç stiliniz, makyajınız ve vücut diliniz sizin stil DNA’nızı ortaya çıkartır. Çok yalın bir parçayla da yılbaşı gecesine damganızı vurabilirsiniz. Bu yüzden yılbaşı kombininizi oluştururken marka kreasyonlarının farklı parçalarını kendi üslubunuzla birleştirerek haute couture bir çizginin belirleyicisi olmanız işten bile değildir. Söz gelimi Zümrüt -Dantelli Saten Bluz kendi seçiminiz bir pantolon ya da etekle harika ve seçkin bir tarzın öncüsü olabilir. İster ev partisi ister şık bir mekanda düzenlenecek parti olsun ortamda ışığınızı belirgin kılacak kombinlerle zarif bir tarzın taşıyıcısı olmanız mümkün.

Nostaljik çizgilerin elegan ruhunu yansıtan transparan parçalarla stil dozu yüksek bir şıklığa da imzanızı atabilirsiniz. BGN Workshop’un sonbahar-kış sezonu için yenilediği kreasyonunda yer alan parçalardan birisi olan Siyah – Şal Yaka Şifon Bluz ile hem yılbaşı organizasyonlarında hem de şık aktivitelerde ve ortamlarda göz kamaştırabilirsiniz.

Yeni yılda sevdikleriniz için almayı planladığınız hediyeler, yılbaşı gecesi için tasarlanan organizasyonlar, evinizin en özel köşesinde yerini alan ışıltılı yılbaşı ağacı, neşeli müzikler, dans ve leziz menüler şimdiden yılbaşı havasına girmeniz için yeterli sebepler. Bu, senede bir kez yaşanan özel geceyi şık detaylarla taçlandırmak ve isabetli seçimler yapmak kendinizi çok daha iyi ve zinde hissetmenizi sağlayacak

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yeni yıl akşamı için üzerinde en çok durulan detay olan kıyafet seçimini stilinize uygun bir kombinle gerçekleştirdiğinizde, ortamda sizden daha havalısı olmayacağına emin olabilirsiniz. Çünkü rahat ve özgün bir şıklık kendinizi çok daha güzel hissetmenizi sağlayacak. Bu anlamda çok fazla alternatifiniz var. Söz gelimi Kırmızı- Aplikeli Kalem Elbise ile hem feminen hem de bir parça da romantik bir stilin öncüsü olabilirsiniz. Üstelik kırmızı yeni yıl akşamının olmazsa olmazlarındandır. Belirgin bir makyajla ve topuklu ayakkabılarla tamamlayabileceğiniz bu kombin, güçlü bir imaj resmetmek isteyenler için harika bir seçenek olabilir.
________________

Çekme, Cennetimin Pencerelerine perde.
Kaldır! Göz kapaklarını
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:55.