IRCForumu.ORG   sohbetkacak
sohbetkeyfim


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 Post By Ada

 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Kasım 2023, 15:07   #1
Ada
BANLI ÜYE
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 2023 2024 Sonbahar Kış Moda Trendleri

2023 2024 Sonbahar Kış Moda Trendleri



Moda ve pazarlama sektörünün on yıllardır ideal kadın imajı olarak sunduğu sıfır beden ve her an güzel olmak zorunda olan kadın imajı Sonbahar Kış 2023-2024 sezonunda dünyanın önde gelen moda evlerinin kreatif direktörleri tarafından yerle bir edildi.

Duayen tasarımcılar ve ekipleri seslerini defilelerinde ikonik yöntemlerle duyurarak yepyeni ve gerçek bir kadını sembolik ve ikonik defileleriyle yeniden yarattılar. İşte Sonbahar Kış 2023-2024 defilelerinde öne çıkan trendler ve en doğal ve güzel halleriyle yeni yarattıkları kadından örnekler.

Miu Miu’nun Sonbahar Kış 2023 2024 sezonu için oluşturduğu koleksiyon sosyal medyada birçok kişinin karşısına çıkmıştır. Yataktan yeni kalkmış kadın imajı, saçlar dağınık, taranmamış ve üzerine de ne bulsa giymiş mankenleri ile çok konuşulan defilelerden birisi olmuştu.

Markanın kreatif direktörü Miuccia Prada bu defilesinde kapsayıcılık konusunda yetersiz kalmış moda dünyasına yerinde göndermeler yaptı. Miu Miu defilesinin sonlarına doğru podyuma çıkan pantolonunu giymeyi unutan modeli, Ann Demeulemeester’ın sütyensiz dolaşan kadını, Marc Jacobs’ın iç çamaşırları üzerine bir palto ile podyuma gönderdiği mankeni ve Dior defilesinde bluzunun yakasını dahi düzeltmeden sahneye çıkan kadın yukarda bahsettiğimiz ikonlaşan, sezonun ana temasını aslında ortaya çıkaran ve kadının ‘kusursuz’ davranış biçimini belirleyen güçlü kampanyalar oldu. Sonbahar Kış sezonu itibariyle bir kadın gerekirse uyandığı gibi sokaklarda, iş yerinde veya sosyal ortamlarda yerini alacak ve kadının doğasında olan seksapalite çabasız bir şekilde kendini gösterecek.


Bu sezonun giyilmesi en kolay gibi gözüken trendlerinin başında ‘kaygısız’ gündelik giyim geliyor. “Ne demek bu kaygısız giyim?” diye düşünenleriniz olmuştur. Sosyal bir ortama davet edildiğinizde ya da bir iş toplantısı için sözleştiğinizde hiç duygularınızı gözden geçirdiniz mi? Bazen bir huzursuzluk olur. “Tamam davet edildim de ne giyeceğim?” derken yakalayabilirsiniz kendinizi. İşte Sonbahar Kış 2023 2024 sezonunda bu kaygılardan bir nebze olsun uzaklaşabilirsiniz.

Çünkü Balenciaga defilesindeki gibi her kadının sonbahar kış gardıroplarında elinin altında olabilecek siyah dik yaka bir triko, altına bol dökümlü bir kot pantolon giyip, üzerinize de bej rengi trençkot gibi büyük parça bir dış giyim aldığınızda tasasız bir şekilde şık görünürken, sezon trendlerini de takip etmiş oluyorsunuz.


She bunu beğendi.
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:42.