IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Ağustos 2021, 08:10   #1
emotions and memories
Rü_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Post Twist 2021

Twist 2021 2022 Sonbahar Kış Koleksiyonuyla, yeni mevsimin planlarına eşlik edecek sıra dışı tasarımlarıyla kimimizin uzun süredir beklediği, kimimizin ise soğuk havalara alışmasını sağlayacak yeni mevsim seçkisiyle kapılarını aralıyor.

Çok özlediğimiz şehrin sokaklarını yeniden keşfedeceğimiz günlere ithafen Twist 2021 2022 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda ön plana çıkan denim on denimler, hayvan desenleri, pötikareler ve oversize mottolu sweatler sizi tüm sevgisiyle karşılıyor! Leopar desenli tulum ve oversize ceket iddialı stilinize eşlik ederken, retro esintisi taşıyan çizgili mini trikolar kurtarıcı görevini üstleniyor. Gizli romantik çağrınıza cevap verecek kalp desenli elbiseler ve etekler, içeriğinde mesaj barındıran motto oversize trikolar ile kolaylıkla kombinleniyor.



Twist 2021 2022 Sonbahar Kış Koleksiyonunda Git gide soğuyan havalara inat tüm hafifliği ve yumuşaklığıyla sizi korumaya hazır puffer montlar, yelekler ve yağmurluklar ise mevsimin renk kartelasıyla uyum yakalayacak yeşiller, sarılar ve şeker pembesiyle birleşen camel renkleriyle yeniden ortaya çıkıyor. Pötikare desenli hardal sarısı palto ise aynı tonlara sahip pili detaylı elbise ile bir araya gelerek sizi harikalar diyarına davet ediyor.

Zıt desenlerden oluşan pilili etekler ve pötikare mini etekler renkli taş detaylı örme trikolarla uyumu sağlarken, mini çiçek desenlerinden oluşan mini elbiseler soğuyan havalara enerji katıyor. Yamalı, camel renkli blazer ve straight jean’ler ise tüm stil kartlarını açıyor. Yeşillenen oversize puffer ceket en ilgi çeken parçalar arasında yerini alırken, ‘’all white’’ akımına uyan ve sırtı motto desenli oversize sweatshirt ve jogger pantolon yüksek modanın sınırlarına dahil oluyor.

Twist 2021 2022 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda bağcık detaylı ve deri görünümlü ceket, yıkama efektli gri denimler ile buluşuyor. Bu buluşmaya eşlik edecek büstiyer top’lar ise romantik olduğu kadar asi duruşunu yansıtıyor. Su yeşili blazer ceket yeni mevsimle uyumlanarak kilit parça olmaya devam ediyor. Oversize yeşil kısa kollu gömlek ise punk ruhunu yansıtmaya birebir.

Mesaj içerikli renkli tokalar, yıldız desenli kolyeler ve halka detaylı küpeler ise renkli hayallerin somut dışavurumları olarak sahnede… Zebra desenli botlar iddialı görünümünüzü desteklerken, rock-chic ruhu yansıtacak siyah zincir detaylı botlarsa hit seçenekler arasında.



Mevsime özel tasarımlarıyla kendi kurallarını koymaya hazırlanan Twist Sonbahar Kış 2021 2022 Koleksiyonu, Twist Gang ruhunu bu kez yeni sezona adapte ediyor ve yeniden şehre dönüş yapıyor!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:39.