IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Mart 2023, 05:05   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Pokémon UNITE

Özellikle Pokémon hayranlarının bayılacağını düşündüğümüz Pokémon UNITE, listemizde yer alan en iyi mobil oyunlardan birisi olmaya hak kazanıyor. Pokémonlar ile bir MOBA oyunu oynamak isterseniz, Pokémon UNITE sizin için eşsiz bir deneyim olacak.

Oyun temelde 5v5 bir MOBA oyunu olarak ifade edilebilir. Ancak oyundaki karakterler tamamen Pokémonlardan oluşuyor. Örneğin Pikachu, Bulbasaur ya da Charizard ile farklı Pokémonlara karşı mücadele edebiliyorsunuz.

Her Pokémon oyun başlangıcında temel evrede oluyor. Ancak seviye atladıkça evrim geçirmeye ve bir sonraki haline dönüşmeye başlıyor. Oyunun sonuna doğru ise Pokémon, son evreye ulaşıyor.

Bir MOBA oyununda yer alan temel unsurlar Pokémon UNITE’da da yer alıyor. Örneğin iki farklı koridor ve bir orman oyunda mevcut. Ayrıca çeşitli ek özellikler sağlayan canavarlar da bu ormanda yer alıyor.

Oyunda seviye atlamak için haritanın üzerinde bulunan canavarları ya da rakipleri alt etmeniz -gerekiyor. Her öldürdüğünüz canavar ya da rakip geride belli bir puan bırakıyor. Bu puanları toplayıp karşı takımın bölgesine ulaştırmanız gerekiyor. Oyun sonunda karşı takıma daha fazla sayı atan takım galip geliyor.

Farklı oyun modları da Pokémon UNITE’da mevcut. Örneğin dereceli maçlar ile rekabeti daha da artırabiliyorsunuz. Genel anlamda oldukça keyifli bir oyun olduğunu belirtmek gerekiyor. Üstelik hem Android hem de iOS için ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:10.