IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Mart 2023, 05:05   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Poinpy

Listemizde yer almaya hak kazanan en iyi mobil oyunlardan bir başkası ise Netflix’in sahip olduğu Poinpy oluyor. Geçtiğimiz dönemde mobil oyun piyasasına giriş yaptığını duyuran Netflix’in en başarılı oyunları arasında sayabileceğimiz Poinpy, kendi türünün en iyi örneklerinden.

Oyunu kısaca özetlemek gerekirse çeşitli unsurların bir araya toplandığı bir platform oyunu demek yanlış olmayacaktır. Poinpy’de üst basamaklara doğru bir tırmanış gerçekleştiriyoruz. Bunu yapmak için ise haritanın duvarlarından faydalanıyoruz. Fakat oyunun en can alıcı noktalarından birisi bizi kovalayan devasa canavar oluyor.

Geliştiriciler oyuncuların kontrollere alışmasını sağlamak ve mantığı kavratmak için bir “öğrenme” aşaması eklemiş. Bu aşamada oyun boyunca yapacağımız hareketleri teker teker görmek mümkün. Basamak tırmanırken bir yandan haritada yer alan meyveleri topluyoruz. Daha sonra bu meyvelerin suyunu sıkıyor ve bizi kovalayan canavara ikram ediyoruz.

Poinpy temel olarak bu tarz bir oynanışa sahip. Ancak oyunun son derece eğlenceli bir platform oyunu olduğunu unutmamak gerek. Yalnızca Netflix üyeleri tarafından oynandığını belirtmekte de fayda var. Bu nedenle aktif bir Netflix aboneliğiniz yoksa Poinpy oynamanız maalesef mümkün değil. Eğer Netflix abonesiyseniz bir saniye bile kaybetmeden bu eşsiz oyunu indirmenizi tavsiye ediyoruz.
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:21.