IRCForumu.ORG   sohbetkacak
reklamalanı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Mart 2023, 05:04   #1
Memories last forever.
Alisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Rush Royale

En iyi online mobil oyunlar arasında sayabileceğimiz Rush Royale, son derece eğlenceli bir kule savunma oyunu. Oyun farklı modlar ile kullanıcıların karşısına çıksa da ana amacımız her zaman sabit. Peş peşe gelen canavarları yok etmek ve kulemizi korumak.

Oynadıkça eğlencesi artan online mobil oyunlar arasında yer alan Rush Royale, birçok etkinlik ve oyun moduna sahip. Temel oyun modu ise PvP olarak ifade ediliyor. Adından da anlaşılacağı üzere bu modda rakip oyunculara karşı savaşmak mümkün. Canavarları savuşturmayı beceren ve kulesini savunan kişi ise oyunu kazanıyor.

Bunun haricinde iki oyuncunun beraber oynayabileceği bir ortak mod da oyunda mevcut. Ayrıca klan turnuvası ve özel etkinlik modları da oyunda yer alıyor. Bu sayede oyun sürekli dinamik bir oynanış sunuyor.

Canavarları yok etmek için kullanabileceğiniz farklı kartlar oyunda yer alıyor. Bu anlamda bir strateji oyunu olduğunu da söylemek yanlış olmaz. Bu kartların farklı sınıfları ve özellikleri mevcut. Böylece değişik kombinasyonlar yaparak daha güçlü bir kart dizilimine sahip olabilirsiniz.

Bu kartları geliştirmek de mümkün. Ancak doğrudan istediğiniz kartı satın almak her zaman mümkün olmayabiliyor. Oyunda kart kazanmak için ise bir sandık sistemi bulunuyor. Aynı zamanda görevler yaptıkça da sandık kazanma ihtimali mevcut.

Rush Royale’i Android ve iOS için ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Ayrıca en iyi online mobil oyunlar arasında sayılsa da oyunun PC için de bir versiyonu mevcut.
________________

Sanalı bıraktım..
 


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:21.